bana daha değişik bir şey oldu onay sayfası çıktı ama sertifikalandırmak istediğim programı sordu yolladım sertifikalandırıp yolladı (heralde yanlış anlamadıysam) ama tele yükleyince bu sadece geliştirmek amaçlı yüklerseniz ciddi hasarlar verebilirsiniz diye uyarı verdi
sertifika alın arkadaşlar..programı sertifikalatmaya çalışıyorsunuz ama onlar başka imei ile seritfikalıyorlar dolayısıyla sizin telefona olmuyor..kendinize seritifika alırsanız kesin çözüm olur..
Slm .. Bende anlatıklarını harfiyen yaptım.. Sertifikam geldi . Ancak indirdiğim dosyada .cer uzantısı yok sadece signtool.exe diye bir dosya var onu çalıştırcada bi program açılıyorr.. .cer uzantılı bir dosya bulamıyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden ilginize teşekkürler..
Anlatım için teşekkürler, tüm adımları izledim anladığım kadarıyla sertifikam çıkmış. Ancak Aşağıdaki gibi bir ekran ile karşılaşıyorum. Bu ekrandan indirebildiğim 2 dosya var ; Signtool.zip ve Signtool2.zip her ikisi de exe uzantılı dosyalar. Zipli dosyaların içinden Sertifika çıkmadı, onu nerde bulabilirim acaba?