İmei'm klonlandı

Sponsorlu Bağlantılar

barann79

Üye
    Konu Sahibi
İmei'm klonlandı
Arkadaşlar general mobile discovery telefonumun imei numarası klonlandı.1 ay içinde kapanacağı söylendi. çift hatlı olduğu için 2 imei numarası var. garanti belgesini yollayıp imei numarasını cep numarama tanımlayıp sorunu çözeceklerini söylediler fakat bu şekilde ben telefonuma başka sim kart takamam. Eski bir telefonum var onun imei numarasını atmayı düşündüm fakat güncelleme alamıyormuş, garantisi bitiyormuş ve şebeke sorunu olabiliyormuş bu şekildede. ne yapmalıyım bilen varmı?

Peocawe

Peocawe

Üye

bu yöntem ile eski imei numaranı geri getirebilirsin. hiç denemedim, garanti veremem.

discovery ve diğer mtk işlemciler için geçerlidir bu yöntem.

ags2002

ags2002

Üye
arkadaşım senin imei klonlanmamış discovery nin bi partisinde sorun var sanırım kardeşimin de başına geldi aynısı telefonu aldığın yere götür onlar halleder kardeşim garantiye yolladı sorun çözüldü sonuçta garantili telefon kendini riiske atma

barann79

Üye
    Konu Sahibi
Telpayı aradım garanti belgesiyle beraber bi forum doldurup mailledim. Numaraya tanımladılar telefonu. Başka çözümü yokmuş btk ya göre. Anlayacağınız başka simkart ile çalışmayacak telefon

heathrow

heathrow

Üye
Evet satmak isteseniz satamazsınız. Sadece bir numaraya tanımlı oluyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt