Benimde klon imei s3 ama 10 dan fazla rom degistirdim yukledim 4.4 kitkat vs yukledim imei gitmiyor. Yeterki dogru yükle.Evet usta boşa gider.Bizim arkadaşta S3 vardı Stock 4.1.2 vardı.Yurtdışıydı ama imei attırmıştı. 4.3 e güncelledi ve imei gitti.boşa gider paran
Efs yedeğini alarak yukledin degil mi?Benimde klon imei s3 ama 10 dan fazla rom degistirdim yukledim 4.4 kitkat vs yukledim imei gitmiyor. Yeterki dogru yükle.
Peki s3 hangi romda en iyi sekilde calisiyor?Efs yedegim var ama hic dokunmadin bile ona. Modem be kernel dosyasini yuklersen hic problem olmaz
Peki stock 4.1 4.2 4.3 hangisi daha iyi?O kadar 4.4 kitkat rom denedim daha stabil degiller.stabil olana kadar 4.3 kalmak daha iyi.
Norveç rom'unu yüklediğimizde dili türkçe yapaliliyor muyuz ? Romları neden farklı ülkere göre çıkarıyorlar ?4.3 norveç romu var onu yüklemeni tavsiye ederim 4.3 ler arasında en stabil ve sarjı en iyi olanı. ben 1 haftadır kullanıyorum harika diyebilirim.
buradan indirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirebilmek için siteye üye olman gerekiyor imei ve şebeke sorunu yaşarsan MK6 kernel ve modem yüklersen sorunun düzelir.
oluşabilecek tüm sorunlardan kendiniz sorumlusunuz...
Tabiki turkce dil yapabilirsin sorun olmazNorveç rom'unu yüklediğimizde dili türkçe yapaliliyor muyuz ? Romları neden farklı ülkere göre çıkarıyorlar ?