Püf Noktası İMEİ YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2454346

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İMEİ YARDIM
Arkadaslar benim telefonumda imei sıfırlanmıstı imei attırdım da bırsey soracagım custom rom yuklersem imei gider mi? Bu arada telefonum s5830i

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Yeni ROM yüklersen çakma imei tabiki gider

Silinen Üye 2454346

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yuklersem gerı gelmezmı bosuna gıder deılmı para ?

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Evet usta boşa gider.Bizim arkadaşta S3 vardı Stock 4.1.2 vardı.Yurtdışıydı ama imei attırmıştı. 4.3 e güncelledi ve imei gitti.boşa gider paran

Silinen Üye 2454346

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anladım sağol :)

bayramq

bayramq

Üye
Evet usta boşa gider.Bizim arkadaşta S3 vardı Stock 4.1.2 vardı.Yurtdışıydı ama imei attırmıştı. 4.3 e güncelledi ve imei gitti.boşa gider paran
Benimde klon imei s3 ama 10 dan fazla rom degistirdim yukledim 4.4 kitkat vs yukledim imei gitmiyor. Yeterki dogru yükle.

bayramq

bayramq

Üye
Efs yedegim var ama hic dokunmadin bile ona. Modem be kernel dosyasini yuklersen hic problem olmaz

bayramq

bayramq

Üye
O kadar 4.4 kitkat rom denedim daha stabil degiller.stabil olana kadar 4.3 kalmak daha iyi.

serdar431

serdar431

Üye
4.3 norveç romu var onu yüklemeni tavsiye ederim 4.3 ler arasında en stabil ve sarjı en iyi olanı. ben 1 haftadır kullanıyorum harika diyebilirim.
buradan indir
indirebilmek için siteye üye olman gerekiyor imei ve şebeke sorunu yaşarsan MK6 kernel ve modem yüklersen sorunun düzelir.
oluşabilecek tüm sorunlardan kendiniz sorumlusunuz...

ucnumara

ucnumara

Üye
4.3 norveç romu var onu yüklemeni tavsiye ederim 4.3 ler arasında en stabil ve sarjı en iyi olanı. ben 1 haftadır kullanıyorum harika diyebilirim.
buradan indir
indirebilmek için siteye üye olman gerekiyor imei ve şebeke sorunu yaşarsan MK6 kernel ve modem yüklersen sorunun düzelir.
oluşabilecek tüm sorunlardan kendiniz sorumlusunuz...
Norveç rom'unu yüklediğimizde dili türkçe yapaliliyor muyuz ? Romları neden farklı ülkere göre çıkarıyorlar ?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
bayramq

bayramq

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ucnumara
serdar431

serdar431

Üye
aynen türkçe dil seçeneği mevcut sıkıntı olmaz normal türkçe kullanabilirsin

Silinen Üye 2454346