İMEİ sorunu.[Sorun çözüldü, silinebilir]

Sponsorlu Bağlantılar

aşian27

aşian27

Üye
    Konu Sahibi
İMEİ sorunu.[Sorun çözüldü, silinebilir]
Merhaba arkadaşlar, sizlere iki sorum var;

1) Ablamda orjinal İMEİli Galaxy Duos var fakat bugün İMEİ kayıt dışı kalacaktır mesajı geldi. Sanırsam biri İMEİ'sini çalmış. Bunu nasıl düzeltebiliriz, yani nasıl tekrardan kendi İMEİ'sini atabiliriz?

2) Geçenlerde de elime orjinal Note 2 geçti. Fakat merakımdan İMEİ'sine bakayım dedim, telefon Motorola bir cihaz olarak görülüyor. Cihaz 4.1.2 sürümünde. Malum ben de 4.4.2 sürümüne güncellemek istiyorum. Nasıl güncelleyebileceğimi öğrenirim de fakat güncelleme sonrası İMEİ gideceği için geri nasıl İMEİ atacağım?

Lütfen cevaplayın. Şimdiden teşekkürler.Çözüm yolu yok mu?

Düzenleme;

1) Mecbur telefoncudan tekrar kendi İMEİsini atacağız demek.

2) Root Explorer ile efs'nin yedeğini aldım. Note 2 ye KitKat'ı Odin ile atsam efsyi tekrar yüklediğimde aynı şekilde kullanabilir miyim?

Son düzenleme:

Kratof Man

Üye
1- eğer mağazdan falan almadıysanız sıradn bir telefoncudan aldıysanız veya sonradan bir telefoncuya herhangi bir sorun nedeniyle bıraktıysanız normal

2- güncellemeler imei numarasına göre yayınlanıyor zaten kaçak bir telefon güncelleme almaz

wp hayranı

• Beğen
Tepkiler: aşian27
aşian27

aşian27

Üye
    Konu Sahibi
1- eğer mağazdan falan almadıysanız sıradn bir telefoncudan aldıysanız veya sonradan bir telefoncuya herhangi bir sorun nedeniyle bıraktıysanız normal

2- güncellemeler imei numarasına göre yayınlanıyor zaten kaçak bir telefon güncelleme almaz

wp hayranı
1) Yani düzeltemeyiz mi? İlle de telefoncudan tekrar kendi İMEİsini mi atacağız?

2) Odin ile Flashlayarak yaparım da KitKat'ı. Sonrasında İMEİ gideceği için tekrar atabilir miyim diyorum?

Kratof Man

Üye
Imei yi yaz bi kenara program ile yaparsın

wp hayranı

• Beğen

Kratof Man

Üye
Hangi programla biliyor musunuz? KitKat'ta olabilecek mi olamayacak mı korkusu yüzünden girişemiyorum bu işe.

Konu hakkında bilgim yok bir ara okumuştum bir yerden işletim sistemi bence etkilemez :hmmm

wp hayranı

• Beğen
monstercraft

monstercraft

Üye
Sammobile den stockromunu indir sora odinden rom at imei si bile duzelir cok yaptim

aşian27

aşian27

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile den stockromunu indir sora odinden rom at imei si bile duzelir cok yaptim
Aynen öyle yaptım, sonradan atılmış IMEI gitmedi ama kimseyle görüşemiyordum. ArızaPatch diye bir program buldum o sıfırladı IMEI'yi. Allah'tan EFS dosyasının yedeğini almıştım, geri yükledim. Çalışıyor şuan.

monstercraft

monstercraft

Üye
Guzel

furkanorumdas

Üye
Merhaba arkadaslar, yaklasik 6 ay once dubaiden 2 tane note3 n900 aldim. Ondan onceki senede note2 almistim. Note 2 yi telefoncuya verdigimde pasaporta gerek kalmadan acmisti. Aynisi note3 te olur diye verdim ama 2 telefonunda perti cikmis. Wi-fi lar calismiyor telefonlar tekrar pasaporta islenmiyor bu yuzden 400 lira pasaporta parasi yandi. Su anda mobil ag bulunamadi diye hata da aliyorum. Tekniksel anlamda pek bir bilgim yok ama bu telefonlari kullanilabilir hala nasil getirebilirim ?
Simdiden tesekkurler ☺

muratcan92

Üye
Merhaba arkadaslar, yaklasik 6 ay once dubaiden 2 tane note3 n900 aldim. Ondan onceki senede note2 almistim. Note 2 yi telefoncuya verdigimde pasaporta gerek kalmadan acmisti. Aynisi note3 te olur diye verdim ama 2 telefonunda perti cikmis. Wi-fi lar calismiyor telefonlar tekrar pasaporta islenmiyor bu yuzden 400 lira pasaporta parasi yandi. Su anda mobil ag bulunamadi diye hata da aliyorum. Tekniksel anlamda pek bir bilgim yok ama bu telefonlari kullanilabilir hala nasil getirebilirim ?
Simdiden tesekkurler ☺

Arkaşım kırdırmaya çalışmadan önce keşke biraz araştırsaydın bendede vardı note3 n900 onun imeisini kırdırmam geriyordu gezmedigim telefoncu kalmadı orjinaller kırılmıyor dediler 1-2 tane gittigim yer telefonu bırak dedi bişeyler deneriz dedi telefonu aldıgım gibi uzaklaştım keşke sende aynısını yapsaymıssın şuan için bir çözüm yolu yok

furkanorumdas

Üye
Cikali 7 aydan fazla oldu hala nasil bir cozumu olmaz ya. Imei degistigi icin tekrar pasaporta da islenmiyor. Telefoncu tanidikti guvendik boyle oldu haklisin arastirmak lazimdi..

Üst Alt