imei numarası sorunu.......

Sponsorlu Bağlantılar

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
imei numarası sorunu.......
arkadaşlar bildiğiniz gibi n96 sertifik sorunu çekiyor yeni hack yöntemlerini denedim olmadı bunun yüzünden internete başvurdum bazı sitelere imei numaramızı vererek sertifika alabiliyoruz acaba imei numaramı vermem tehlikeli olabilir mi??????????

__Midas__

__Midas__

Üye
kesinlikle tehlikeli bir durum, imei çalınması sözkonusu olabilir sonra bir mesaj telefonunuz klonlanmış şu süre içinde kapanıcak, faturası yoksa sadece kamera ve müzikçalar olarak kalır

yasin4343

Üye
faturası olunca ne oluyo sanki kaydettirdiğin sim le çalışıyo sadece başka sim çalıştırmıyo ölene kadar aynı telefonu kullan 0 n73 çöpe gitti bu yüzden benim

turkishforce

turkishforce

Üye
aynen benim n73 ün başına da bu geldi
faturasını arıyorum
bulunca ömür boyu tek telefona teslim
ya da çöp

sofilercemiyeti

Üye
Benim imei numarası çalındı n70 çöpe gidecek bir çıkar yolu var mı fatura da kalmadı.

Trismegistos

Üye
Ben Opdaya Yolladım IMEI'yi Silsem mi Silmesem mi düşünüyorum

52deivid52

52deivid52

Üye
helloOX2 hack için imeimi wersem ne kadar doğru bu site hakkında bilgisi olan ya da hack işinde bana yardım edebilecek varsa şimdiden t.ederim

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Benim imei numarası çalındı n70 çöpe gidecek bir çıkar yolu var mı fatura da kalmadı.

Kardeşim bozuk bir telefon bulursun telefoncuya imei ' yi çaktırırsın fakat imei ' yi aldığın telefonda internet özelliği yoksa kesinlikle internete girmemen lazım imei tekrar kapatılabilir aksi takdirde.

Üst Alt