Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
imei numarası sorunu.......
Sponsorlu Bağlantılar
boroborox
Üye
Konu Sahibi
imei numarası sorunu.......
arkadaşlar bildiğiniz gibi n96 sertifik sorunu çekiyor yeni hack yöntemlerini denedim olmadı bunun yüzünden internete başvurdum bazı sitelere imei numaramızı vererek sertifika alabiliyoruz acaba imei numaramı vermem tehlikeli olabilir mi??????????
__Midas__
Üye
kesinlikle tehlikeli bir durum, imei çalınması sözkonusu olabilir sonra bir mesaj telefonunuz klonlanmış şu süre içinde kapanıcak, faturası yoksa sadece kamera ve müzikçalar olarak kalır
yasin4343
Üye
faturası olunca ne oluyo sanki kaydettirdiğin sim le çalışıyo sadece başka sim çalıştırmıyo ölene kadar aynı telefonu kullan 0 n73 çöpe gitti bu yüzden benim
turkishforce
Üye
aynen benim n73 ün başına da bu geldi
faturasını arıyorum
bulunca ömür boyu tek telefona teslim
ya da çöp
sofilercemiyeti
Üye
Benim imei numarası çalındı n70 çöpe gidecek bir çıkar yolu var mı fatura da kalmadı.
Trismegistos
Üye
Ben Opdaya Yolladım IMEI'yi Silsem mi Silmesem mi düşünüyorum
52deivid52
Üye
helloOX2 hack için imeimi wersem ne kadar doğru bu site hakkında bilgisi olan ya da hack işinde bana yardım edebilecek varsa şimdiden t.ederim
Kardeşim bozuk bir telefon bulursun telefoncuya imei ' yi çaktırırsın fakat imei ' yi aldığın telefonda internet özelliği yoksa kesinlikle internete girmemen lazım imei tekrar kapatılabilir aksi takdirde.