IMEI numarası kullanmadan sertifika...(uygulama linkini bana veriyosunuz)

Sponsorlu Bağlantılar

Yaptığım uygulamalar oldumu???

• Evet

Kullanılan: 3 42.9%
  • Hayır

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
cihan83

cihan83

Üye
ya kardesım eger forma faydalı olmak ıstıyosan programın lınkını koyarsın herkes kendı ısını halletsın ne ugrastırıyosun mılletı ayıpttır bılgı paylasmak paylasmak dostluktur

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş senin program sadece dosyası ve cer dosyasının ham halini veriyor degil mi?bir ara bende bulmuştum,ama cer dosyasının ham halini bi siteye upload etmek gerekiyor.yani yine aynı olay.eger bu şekilde degilse de bilemiyorum...

cihan83

cihan83

Üye
ya kardesım mılletı ugrastırmaktan baska bısey degıl bu ya ayıp bole seler

kral_can

Üye
gocum ben ime numarami vermeden sertifikalamak istiyom nasıl olacak?

zatenosman

Üye
Arkadaşlar ben bu sertifika işini baya araştırdım sonunda bi program buldum ve o programla istediğim kadar sertifika yapıyorum uygulamanın indirme linkini konuya atın ben size en fazla 36 saat(taş çatlasa) veririm çünkü bayağı uygulama olunca dağıtcam...

Arkadaşım madem program buldun sertifikalandırabiliyosun bi konu aç millet faydalansın sen ne uğrasıyosun programıda ver orda dimi ?

-efşan

-efşan

Üye
ya arkadaşlar siscontents var zaten hee şüphemi ediyorsunuz netten bulun sağlam bi cer ve dosyası siscontents'e onları gömün ne opda nede bu arkadaşla uğraşın
Arkadaşım sende eğer faydalı birşey bulduysan paylaş forumda herkes faydalansın ne zamana kadar sen uğraşcaksınki:oke:

zatenosman

Üye
ya arkadaşlar siscontents var zaten hee şüphemi ediyorsunuz netten bulun sağlam bi cer ve dosyası siscontents'e onları gömün ne opda nede bu arkadaşla uğraşın
Arkadaşım sende eğer faydalı birşey bulduysan paylaş forumda herkes faydalansın ne zamana kadar sen uğraşcaksınki:oke:
katılıyorum dostum

SilentOne

SilentOne

Üye
hiç uqraşmayun hacleyin gitsin telefonu yha

zatenosman

Üye
kcsoft

kcsoft

Üye
arkadaşım tamam sertifikalyıp veriyorsunda saol ama böylede olmazki linkini ver programın herkes faydalansın

bytunc74

nokia 5800 xm sertifika

nalcam22

nalcam22

Üye
benim için kamera proyu sertifikalarmısın

asigsasi

asigsasi

Üye
yukarıdakinide sertifikalandırır mısın

myth_237

myth_237

Üye
ARkadaşım hiç kızma ama madem birşey biliyorsun paylaş o zaman millette faydalansın. Belki acil lazım olacak vardır. bilmem ne. Unutma burası bir paylaşım platformu ve bizlerde burada birbirimize yardımcı olmak için buradayız ;)

Üst Alt