ımeı numaram klonlanmıs

Sponsorlu Bağlantılar

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
ımeı numaram klonlanmıs
Yasal uyarı diye bir mesaj geldi mesajda ********* imei numarası kılonlanmıstır yazıyo ama benim telefonumun imei numarsası o mesajtaki imei numarasından farklı bir sorun olur mu ?yardım edin !!bana gelen IMEI 14 haneliForum bomboş nasıl is ya arkadaslar yardımcı olmaniz ?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam *#06# yi tuşlayıp imei numaranız ile size mesajda verilen imei numarasının aynı olup olmadığına bakar mısınız?
Eğer aynı değilse o mesajı umursamanıza gerek yok bence. Ama içinizin rahatlamasını istiyorsanız en yakın bir telefoncuya sorabilirsiniz daha aydınlatıcı cevap verebilirler. :good:

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
aynı degil IMEI numarası ve bana gelen IMEI 14 haneli

.caner.

.caner.

Üye
Ayni değilse sorun yok.

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
ARM_TR

ARM_TR

Üye
Yasal uyarı diye bir mesaj geldi mesajda ********* imei numarası kılonlanmıstır yazıyo ama benim telefonumun imei numarsası o mesajtaki imei numarasından farklı bir sorun olur mu ?yardım edin !!bana gelen IMEI 14 haneliForum bomboş nasıl is ya arkadaslar yardımcı olmaniz ?

Hiç korkma bu insanlar hırsız ben biliyorum çünkü tanıdıklarımdan biri bunu yaşamıştı bunlar dolandırmak için yapıyolar için rahat olsun.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
Hiç korkma bu insanlar hırsız ben biliyorum çünkü tanıdıklarımdan biri bunu yaşamıştı bunlar dolandırmak için yapıyolar için rahat olsun.
saol kardeşim içim rahatladı , rootu kaldırdım geri yapsam bir sorun olur mu ??

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
.caner.

.caner.

Üye
kardeşim telefon s3 mini en iyi rootu nasıl yaparım önceden supersu yüklemistim ve stock rom aciklarmisin ? Iyi olurmu stock rom ?
Anlamadım :( Odinden flasla mesela direk framaroot falan var

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
vedat1966

vedat1966

Üye
Sahtekarlığın ne yollarını göreceğiz daha kimbilir. İyiki sonunda imei numaranız tutmuyorsa şu xxxxx numarayı arayıp imei numaranızı teyit edin dememişler.

lDarkPasHa

Üye
    Konu Sahibi
Sahtekarlığın ne yollarını göreceğiz daha kimbilir. İyiki sonunda imei numaranız tutmuyorsa şu xxxxx numarayı arayıp imei numaranızı teyit edin dememişler.
Zaten öyle birşey olsaydı ilk isim poliste olacaktı ;)

.caner.

.caner.

Üye
Framaroot indirme linkini ve nasıl kullanılacağını anlatır mısın ? K.b kardeşim senden de cok istiyorum ..
Google a framaroot yaz hemen çıkar mobildeyim :( Sadece install Superuser de bu kadar

Takipçi Satın Al

Üst Alt