İmei no Klonlanmış ne yapabilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

reis96

Üye
    Konu Sahibi
İmei no Klonlanmış ne yapabilirim ?
Bende Nokia E51 telefonu mevcut ve bu telefonu ben 2.el aldım . KvK garantisi var fakat 1 hafta önce İmei numaranız klonlanmış yazıordu . Elimde Fatura yok ne yapabilirim . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
siteyi bir araştır kardeş daha önce konuşulmuştu...

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
Faturayı buluman lazım; yoksa birşey iddaa edemezsin...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
kimden aldıysan onu bul bu daha kolay bi yol :oke:

djsalih91

djsalih91

Üye
imei klonlanmış derken teline msj mı geldi konuyu aç biraz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bi şekilde klonlanmış işte fatura lazım..yoksa zor iş..

ardaaga

Üye
sende baska bir telfondan klonla :)

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
telefonu son 2 1 aydan beri tanımadığın güvenmediğin bi yere verdinmi?

reis96

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonu güvenmediğim kimseye vermedim . bir gün tele mesaj geldi . ben klonlamaya kalksam ne kadar tutar ?

Neverex

Üye
Bence sen o telefonun üstüne 1 bardak soğuk su iç ama iftardan sonra :ehe :ehe

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
yaa hiç iyi şeler düşünmüonuz mu?arkadasım sende klonlamaya çalışabilirsin ama %90 yine kapanır ama baska e51 in imeisini kopyalarsan mesela bozuk bitane bulur klonlanlarsan olur

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Yanlış bilgilendirmeyin arkadaşı
Arkadaşım ürünün faturasını bulmaya çalış yoksa eger ürünü al kvk ya git telefonu göster ve msjın geldigini söyle daha sonra arkasını aç ve imei nosunu göster ordakiler duruma anlayacaklarıdır.Eger ilgilenmezlerse hemen şikayetvar yazı yaz ve tüketici mahkemesine başvur.Bu sayede belki yeni telefon bile verebilirler.
Benim arkadaşım başına gelmişti samsung marka.Götürdük önce bizi oyaladılar olmaz diye sonra ben bir bagırdım kvk da , müdür bile bizim yanımıza geldi.Neyese detaylara girmicem sorun halloldu telefonumuz 1 hafat içinde geri çalışır vaziyette geri verildi.:oke:
Otelefefonu başaka biri imeini kopyalamış bu durumu kvkdakilere anlat oky

blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
klonlanmış tlf için en sağlıklı yol arkadaşların dediği gibi fatura ,garanti belgesi ,yada satış kontratı lazım!!! tllf klonlama işine gitme daha uğraştırıcı olacaktır ve gelecek zararlarda cabası bu en son yapacağın işlem olsun derim cihazı aldıgın yere yada kişiye danışa bilirsin mutlaka yardımcı olacaklardır umarım sağlıklı bir yol vardır geçmiş olsun kardeş!!!!

sero_020

Üye
evet mesaj geldi bir ay içinde kapanacak diye bir ay sonra kapandı

--------------- Ekleme ---------------

6300 da klonlama işlemi olmuyormus ondan size danıştım telefoncu öyle dedi

Üst Alt