imei klonlanmistir ayvayi yedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
imei klonlanmistir ayvayi yedim
Arkadaşlar ne olur bilen bi yardım etsin telefonuma imeiniz klonlanmistir 30 gün içerisinde telefonunuz kapanacaktır msj geldi

Telefonum yurt dışı sony arc s atladım izmirin en meşhur servislerine hiç bi çözümü yok ancak telefonun arc olsaydı bizde eski bi telefonun üzerinde klonlayip imei sini cakardik biseleer yapardık fakat arc s olmuyor deyip telefonun bi ise yaramaz 300 tl vereyim en azından ekranını parçalarını kullanırım diyorlar

Ne yapacağım durum bu mu bi çaresi yokmu benim imeimi caldilarsa benim suçum ne arapça fatura var telefonum üzerinde kutusunda imei numarası mevcut pasaport kaydını yaptırdım evrakim var niye ispatlayamiyorum çalınan imei kapasinlar arkadaşlar bilen yardım etsin lütfen

aleranol

aleranol

Üye
sanırsam ... Biri ...lik yapmış telefonu 1 ay dolana kadar kullan sonrada 350 ye sat enazından :(

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
telefonun ımesısı yazar klon degılse hıcbırsey olmaz gerekırse mahkemeye basvurursun.

Metin MF

Metin MF

Üye
Bu sitede nasıl kurtulacağın yazıyor:

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
metin kardeş telefonum yurt dışı yoksa hakem heyetine başvururdum yinede sağol kardeş

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
kabiz civciv kardeş sağol bi ise yaramadı zaten o dediğin çift şimdi çin telefonlar için yinede sağol arkadaşlar bi yardım bu herkesin başına gelebilir

karayel90

karayel90

Üye
Benim annemede öle bi mesaj gelmişti ama daha telefon hala kullanımda takır takır çalışıyo

Mert045

Mert045

Üye
O her zaman kapanmıyor babama 1 hafta içinde kapanacak diye geldi 1 senedir hala kullanıyor.

blacktalon

blacktalon

Üye
Kafana takma kapanmayabilir ve kapansa bile satma o fiyata herseyin bi caresi vardır telefpn yeni oldugu icin imeide sıkıntı olabilir ama ilerde bozuk bi s olursa onun imeisini alabilirsin vs..

klongs

klongs

Üye
3g yi kullanmazsan kapanmaz

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
kapanmayabilir olayı bana bir umut ışığı verdi sat alanda patlasın diyen kardeş kul hakkı yemeyecek kadar inancliyim anlaşılan yapacak birşey yok

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

mancukya

Üye
3g bilmem ne ile alakasi yok babalar gibide kapaniyor yurt disi oldugum icin cok iyi biliyorum.
Kardesim telofonun yurt disi ama pasaport kayitin yokmu ? Farkeden bir olay yok klonlama yapan kisiler hakkinda suc duyurusunda bulun.

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
mancukya kardeş pasaport kaydı var onla alakası yok resmen suçlu durumuna düştük devletin kanunlarının bir açığı veya bilerek yapıyorlar bu açığı garantili telefon alın diyorlar yani

mert_1047

mert_1047

Üye
Pasaport kaydiyla birlikte kayit belgen varsa tek numaraya actirirsin onun disinda xperia serisinde nasil bilmiyorum ama samsungda hemen hemen galaxy serisinin cogunluguna fke imei atiyorlar. İsterseniz arastirabilirim fke attirmayi dusunurseniz.

yyy

Üye
Beyler biraz saygılı olun

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
mert kardeş nasıl oluyor tek bi numaraya açtırmak o dediğin garantili telefonlar için oluyor diye biliyorum kayıt belgem var ?

mert_1047

mert_1047

Üye
Kayit belgen varsa cihazi kullandigin numaraya actirirsin ben biraz bakayim buna nereden basvuracagini soylerim. Gecenlerde baska bir yerde buna dair bir konu gormustum.

mert_1047

mert_1047

Üye
Biraz arastirdim ama nereye basvurulacagina dair net bisey bulamadim siz en iyisi cihaz cihazi kaydettirdiginiz pasaport ve kayit belgesiyle kaydettirdiginiz yere gidin durumu anlatin cihazi kullandiginiz numaraya acmalari lazim.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Telefonunu pasaportuna kayıt ettirdiysen ve ettiklerinden eminsen, bir şey olmaz telefona..

İmei numaralarının sisteme kaydolması için biraz süre lazım. Mesela benim telefonuma da anakart değişimi yapıldı. Dolayısıyla imei değişti. Servis bana mesaj gelirse dikkate almamam gerektiğini, imei kayıt işlemi gecikirse mesajın geldiğini fakat kapanmadığını söyledi.

Bana da mesaj geldi ama kapanmadı telefonum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt