imei klonlama hakkında soru ve cevaplar

Sponsorlu Bağlantılar

kaan0

kaan0

Üye
peki kardeş ben bu dediğin cihazı nasıl alabilirim
iki gündür araştırıyorum ama hep yabancı sitelerde çıkıyor ingilizcemde yok:(
yardımcı olursan hayır duamı alırsın

sanırım sana yardımcı olamaz kardeş sen en iyisi yeni bi konu aç...
 


khytr89

khytr89

Üye
Ya lanet olsun benim cihazım 2. el.Benimkini aynı marka ve model bir kapalı cihazın imeisiyle dğiştirmişler.Aldığım adam yurtdışından gelmiş ve açtırılabileceğini söylemişti.Oysaki arka kapağın altındaki yazan imei kayıtlı *#06# yazınca çıkan imei numarası kayıtsız.Haliyle bağlanmıyor şebekeye.
Ne yapmalıyım?Açmak için arkasındaki orjinal imeisini geri yüklemek istiyorum ama ufs tufus şeyler lazımmış.Windows mobile 6.0 cihazım - Markası htc universal.Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
 
Emre-45

Emre-45

Üye
arkadaşlar bana yurtdışından kargo ile N95 geldi.Ama pasaport olmadığı için kayıt ettirip kullanamıyorum.Önceden de D500 gelmişti onu kırdırmıştık.Ama şimdi kırdırdığımız telefoncu ortada yok.Bana İzmir veya Manisa'da bu işi yapabilecek bir yer söyler misiniz.Veya ben yapabilir miyim?Cevaplarınızı bekliyorum.Lütfen yardım edin.
 

kral93

Üye
bende bir akrabama getirtcem n95 8gb ama o kendisine de 5800 almış.o yüzden 2. telefon pasaporta işletemio eğer yapabilirsen haber verebilirmisin???bende ona göre aldırcam yakın bir zamanda gelecek.n95 8gb.eğer yaparsan lütfen haber ver:..

--------------- Ekleme ---------------

istanbulda byle bir yer bilen varsa söyleyebilirmi
 
caner90

caner90

Üye
saol
 
khytr89

khytr89

Üye
Bu işlemler artık çok riskli telefonu hemen kapatıyorlar.
Telefounun imei si telefonun marka ve modelini belirtmek için var olan sayılardır.

Şimdi siz birşekil n95 in imei sini 3310 nunkiyle değiştirdiniz.N95 şimdi operatörlere kendini 3310 gibi tanıtıp şebekeye giriyor.Sonra bi gün bir arkadaşınız size vodafone mvs adlı bir tv izleme yönteminden bahsediyor ve imei değiştirdiğinizide unuttuğunuzu var sayıyoruz.
Girdiniz ayarları n95 soruyor size gprs ye bağlanayım mı diye evet diyosunuz.
Ama burda küçük bir fark var 3310 mvs yi bırak gprs yi bile desteklemiyor.

3310 un mvs serverine gören vodafone yetkilisi şüpheleniyor.Çünkü artık yeni programlarda imeisinin yanısıra cihazın marka model bilgileride görünüyor.Bu tespit edildikten sonra cihazın kapatılacağı hakkına bilgi geliyor ve cihaz iletişime kapanıyor.

Dileyen arkadaşlar
adresine girip cihazlarının kopya olupolmadığını öğrenebilir.

Kayıtsız bir cihaz (Benim htc universal yani jasjar)




Kayıtlı bir cihaz (Bu siteden çıkmamamın tek sebebi 6680 nim)


 

enbiye

Üye
arkadaşlar benim telefon imei kayıtlı fayat nokia telefon sony ericson görünüyor n76 telefonum var hattım 3g ye acık ama telefonu kullanamıyorum lütfen cevap

--------------- Ekleme ---------------

ne yapmalıyım n76 aldım doğubanktan sanıyorum yan sanayi..çok güzel telefon ama yarı menüsü türkce yarısı ingilizce tanıtım cdsi yok kamerası 5mp yazıyor ama sanmıyorum okadar net degil ne yapmama gerek arkadaşlar bana acele cevap olmadı degiştireyimmi? aldıgım yere sordum 3g yi neden kullanamıyorum diye bir sürü boş laf etti 3 ay sonra acılacak felan die arkadaşlar bir yardım lütfen:agla
 
isunman

isunman

Üye
naber
 

dogank35

Üye
Selam arkadaşlar. Aralık ayında bir bayiden faturalı telefon aldım fakat 29 temmuz günü cebime mesaj geldi ve telefonumun klonlanmış olduğunu ve bir ay içinde kapatılacağını aldığım yere başvurmamı söylüyordu. Bu arada telefonum durup dururken kendini kapatıyor. Bu gün 3 kez tlefonum kapandı. Bunun klonlamayla ilgisi olabilir mi? Be yapmam gerekir.
 

canfr

Üye
öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler

ben yurtdışından blackberry aldım ve burda kayıt ettirmek istediğimde imei numarası klonlanmş olduğu için turkcell kaydettiremedi telefonumu. Bu sebepten dolayı turkcellden blackberry nın hiçbir servisini kullanamıyorum. Ne yapabilirim acaba. Imei mi değiştirsem işe yarar mı acaba. Birde blackberrymn imeini başka bir blackberrynin imei ile mi değiştirmem gerekir blackberry servislerini kullanmam için (blackberry messengerı kullanmak ve maillerimi telefondan kontrol etmek istiyorum bunu içinde turkcelle kayıt ettirilmiş bir imei vermem yeterlimi yoksa illa blackberry imei si mi olmalı)

Teşekkürler
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Sağol
 

bidanem

Üye
Emeğe saygı,:oke: güzell paylaşım kardşm tşkler:)
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kesinlikle Emeğe Saygı
 
dglysf

dglysf

Üye
arkadaşım konu 200 aralıkta bitmiş sen daha mesaj yazıyosun mesaj atmadan bi tarihe bakın....:nono::nono::nono:

ya KARDESİM BANA NEDEN ALINTI YAPIYORSUN KONU BİTTİYSE SİLSİN ADAMLAR NERDEN BİLECEM BEN KONU BİTMİŞ YA AMMA DA MİLLETE DİL UZATMAYA MERAKLISINIZ LAN:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::vur:vur:vur
 

@C@R

Üye
3310^un imei numarasını n70 e atsak multimedya_3g_gprs vs çalışırmı arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı
saygılar (acarelectronic) [email protected]
 
BODOLLU

BODOLLU

Üye
3310^un imei numarasını n70 e atsak multimedya_3g_gprs vs çalışırmı arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı
saygılar (acarelectronic) [email protected]


kolonlama yasaktır ve cezası cok yuksektır. her telefona kolon atılmaz mesela n73 kesınlıkle atılmaz . n 70 e 3310 maıl atarsan 3310 neyı desteklıyorsa n 70 onu destekler kısacası hangı tlf maıl atılırsa onun ozellıklerınınden faydalanıyorsunuz.
 

VAN VAN

Üye
kayıt dışı 8210 um var nasıl yaparız bu işi şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

:bye2:kayıt dışı 8210 um var nasıl yaparız bu işi şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

:bye2:kayıt dışı 8210 um var nasıl yaparız bu işi şimdiden teşekkürler
 
turkishforce

turkishforce

Üye
merhaba
n73 için ben de sordum ama yapılmıyor dediler telefon satıcıları.
nokia aş den ilk el olarak aldığım telefonu klonlamışlar. 2 adet hattımdan şu an birinde çalışıyor ama diğerini taktığımda "sim kart kaydı yapılamıyor" uyarısı çıkıyor.
bu ne saçmalık anlamadım. nokia ya gittim faturasını bulup götürsem bile ancak verecveğim tek numara ile kullanabileceğimi yani başka bir numarayla çalışmayacağını dolayısıyla SATAMIYACVAĞIMI ifade ettiler.
benimki yasal yollardan ülkemize girmiş sen ötekileri kapat olsun bitsin.
yetkililer, kendi başlarına gelmediğinden yine suçlıuları koruyor, masumları cezalandırıyorlar.
eski cihazım var onun İMEİ numarasını bu cihazıma nasıl yükletirim?
 
karakafa81

karakafa81

Üye
selam senin problemin adi Simlock bunu kiriyorlar tel sadece 1 simle calisiyor bir arstir bakalim kirilmasi lazim baska sim kartlarida takabilmek icin
 

addidas_85

Üye
Arkadaşlar N82 nin imeisi klonlanabiliyor mu?
 


Üst Alt