ımei klon yardım acil

Sponsorlu Bağlantılar

ecel114

Üye
    Konu Sahibi
ımei klon yardım acil
arkadaşlar telefonumun imei klonlanmış telefonu satın aldığım yere gittim faturasını getir dedi ama fatura kayıp ne yapmam lazım

ibrdd

Üye
kutu?

hikmet366

hikmet366

Üye
kutunun üstünde yazar

Ramatata

Ramatata

Üye
Kardes bak telefonu aldığın yerde faturanin bir nüshası bulunur kaybettim vs birseyler söyle o nüshanin fotokopisini al git

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Kardes bak telefonu aldığın yerde faturanin bir nüshası bulunur kaybettim vs birseyler söyle o nüshanin fotokopisini al git

Eğer satıcı fatura koçanını vergi dairesine verdiyse bulamaz ama irsaliyeli faturaysa bulması kolay olabilir

ecel114

Üye
    Konu Sahibi
CABBAR

CABBAR

Üye
kutunun üstünde yazar

La Hikmet bildiğin konuya yorum at. Imei klonlayan kişi silemiyor imei'yi. Kutunun üstündeki imei'nin aynısı zaten cihazda da yazıyor. Ne yapsın adam imei'yi telefonu 30 gün içinde kullanıma kapatılacak Imei klonlandığı için. :zzz: konuyu açan arkadaş fatura yoksa bişey yapamıyorlar. Senin olduğunu ispatlayamıyorlar. Aynı sorun bende de oldu Aynı şekilde faturayı kaybetmiştim gittim aldığım yere faturanın kopyası ile işlemleri yaptık. BTK Sadece 1 numara için o telefona atama yapıyor. Başka numaralı bir sim kart takıldığı zaman çalışmıyor. Yapabileceğin 3 şey var. Ya Bi şekilde faturayı bulacaksın, kopyası da Olur. Ya eski Bi cihazın imeisini kopyalayacaksın. Ya da cihazdan vazgeçeceksin

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
hikmet366

hikmet366

Üye

La Hikmet bildiğin konuya yorum at. Imei klonlayan kişi silemiyor imei'yi. Kutunun üstündeki imei'nin aynısı zaten cihazda da yazıyor. Ne yapsın adam imei'yi telefonu 30 gün içinde kullanıma kapatılacak Imei klonlandığı için. :zzz: konuyu açan arkadaş fatura yoksa bişey yapamıyorlar. Senin olduğunu ispatlayamıyorlar. Aynı sorun bende de oldu Aynı şekilde faturayı kaybetmiştim gittim aldığım yere faturanın kopyası ile işlemleri yaptık. BTK Sadece 1 numara için o telefona atama yapıyor. Başka numaralı bir sim kart takıldığı zaman çalışmıyor. Yapabileceğin 3 şey var. Ya Bi şekilde faturayı bulacaksın, kopyası da Olur. Ya eski Bi cihazın imeisini kopyalayacaksın. Ya da cihazdan vazgeçeceksin
Hımm :oke:

ibrdd

Üye
bul bi 1100 3310.... imei at uğraşma.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
evet aldığim yerde de telefonun fatura kayıtları silinmiş...
Eğer halen garantisinin devam ettiğini biliyorsanız 2 yol kalır o zaman
1. yol, kısaca eski kullanılmayan telefonun imeisi kopyalanır
2. yol,Bu biraz uzun süreç olur ama güzel sonuçlar alabilirsiniz,tabi alamayada bilirsiniz yasal olarak fatura sizin elinizde olmadığı için kısaca eliniz kolunuz bağlı olurda,bir ihtimal tüketici haklarına baş vurup sonuç almanız gibi olabilir tabi orasıda fatura diyecek yoksa elinizde kanıt olmuyor,bundan sonuç alamayabilirsiniz.
İşi bilen avukat bulmanız,buda size telefonun 2 katına bile denk gelebilir,telefonun sahibi olduğunuzu kanıtlayacak daha sonrada davayı kazandığında masrafları karşı tarafa yükleyecek böyleliklede sizin ettiğiniz masraflar icra yoluyla karşıdan alınacak.

Üst Alt