IMEI Kaydı için PASAPORT mevcut (İstanbul)

Sponsorlu Bağlantılar

forumuyesi

Üye
    Konu Sahibi
IMEI Kaydı için PASAPORT mevcut (İstanbul)
ARKADAŞLAR ELİMDE 1 ADET PASAPORT VAR TELEFON KAYDI İÇİN İSTEYEN OLURSA HAVALE YAPTIKTAN SONRA İMEİ NOSUNU VERİR AYNI GÜN İÇİNDE İŞLEMİ YAPTIRIRIM FİYAT PAZARLIKSIZ - 100 TL​

14.03.2010 ' da yurda giriş yapıdı.

guero

guero

Üye
Bizim burda istediğin ürünü pasaport kaydıymış gibi yapıyorlar kayıt (40 TL) sen pahalı diyosun...

forumuyesi

Üye
    Konu Sahibi
benim ki şahsi pasaportum hile yok garantili 2 yıl ben alamiyorum herhangi bir telefon bunu da düşün sen antin kuntin yoldan yaptırıyorsan o başka git yaptır bir yıl olsaydı süre ben de inan 50 ye yapardım

omar4

Üye
Merhaba eğer Gittigidiyor üzerinden yapabilrsen yada SAhibinden GEt üzerinden ben kayıt ettirmek isterim. Sonuçta yanlış anlama kiim hesabına havale ettim bilecmeycem, kayıt ettirip ettiremeyeciğini de bilemeyciğim için işi kesinleştirmem lazm. Bana özelden mesaj atabilirsin.

Ayrıca herkes okusun diye sorunumu yazayım.

TElefonum kayıtlıydı ama kayadettiren kişi 2 sene içinde kaydettirdiği 2. telefonmuş. bu sebeple 5 ay sonra kayıt dışı kaldı. Çok ilginç BTK yı aradım. Nedenini sordum, bunu söylediler. Çok ilginç alırken imei kontrol ettrmiştim. pasaport kayıtlı olduğu devletin sitesinde gözüküyor hatta modeli yazıyordu.
DEvletimizi zaten kullandığı pasaporta neden kayıt için izin iseyip belli dönem açık bırakıp kapatır anlamıyorum. Sizde dikkatli olun kayıt yaptırırken. Yaptıracağınız kişi daha önce yaptırmışmı kontrol edin. 4440532 den bu konuda bilgi alabilirsinz. BTK nın telefon numarası

forumuyesi

Üye
    Konu Sahibi
doğru diyosunuz ben de bu güven sorunu nasıl çözerim diye düşünüyordum sahibinden yapmak bence mantıklı. sizin yaşadığınız aksilik olmuş..

omar4

Üye
Eğer Sahibinden de yada GG de açarsanız bana msj atarmısınız yaptırmak istyrm ben. cebim533 772 91 50

forumuyesi

Üye
    Konu Sahibi
özel mesaj atamiyorum buradan linki veriyorum 12 saat içinde aktif olacakmış...

hoşçakal...

omar4

Üye
aktif olmasını bekliyorum

omar4

Üye
SAhibinden den msj attım. Şimdi ne yapmamız lazım ne istiosnuz kayıt için.

tekno murat

Üye
ya guero nerde yapıyolar 40 liraya bana bilgi verirsen sevinirim

jeki01

jeki01

Üye
ya guero nerde yapıyolar 40 liraya bana bilgi verirsen sevinirim

selam.
bende merak ettim nerden kayıt yapıyorlar.
Yurtdışındayım telefon çok ucuz burda.
N97 mini 335 Euro mesala.
iyi günler.

assaraya

Üye
Bizim burda istediğin ürünü pasaport kaydıymış gibi yapıyorlar kayıt (40 TL) sen pahalı diyosun...
dostum bana acil kayıt için lazım.dediğin iş illegal mi yoksa dürüst şekildemi yapılıyor.bi sorun olurmu bide.venasıl oluyor yardımcı ol lütfen.

buddha5

Üye
Yurt dışından henüz geldim imei kaydı için 100 tl karşılıgında telefonunuzu pasaportuma kaydettirebilirim. İzmit ya da istanbul için geçerlidir.
0 532 387 33 38

--------------- Ekleme ---------------

Diger illerdeki arkadaşlar için sahibinden ya da gg dan da ilan acabilirim.

buddha5

Üye
yurt dışından henüz geldim imei kaydı için 100 tl karşılıgında telefonunuzu pasaportuma kaydettirebilirim. Izmit ya da istanbul için geçerlidir.
0 532 387 33 38

--------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] ---------------

diger illerdeki arkadaşlar için sahibinden ya da gg dan da ilan acabilirim.

satıldı teşekkürler!!!

irfananbar

Üye
merhaba imei kaydı için pasaport arıyorum iletişim bilgileirinizi yazabilirmisiniz? yada beni 0533 715 74 88 nolu numaradan arayabilirmisiniz?pasaport kaydı

yakariman

Üye
ücretli pasaport hakkı mevcuttur.pm lütfen
güncel
Arkadaslar pasaport kayit haklari satilmistir.

Üst Alt