Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İMEİ atılmış s6 edge güncelleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canhan06
Üye
Konu Sahibi
İMEİ atılmış s6 edge güncelleme
Kolay gelsin herkese bende imei atılmış s6 edge smg925f var android 6 ben bu cihazı imei sıkıntısı çıkmadan nasıl android 7 yaparım cihazda root yok fakat custom roket var sanırım cihaz durumu özel yazıyor zeroltexx sanırım rom
Bülent872
Üye
Güncellemeyle uğraşma var olan romla devam et eğer romu beğenmiyorsan telefonu sat
canhan06
Üye
Konu Sahibi
Alternatif fikir yerine yardımcı olun lütfen
ibrother
Üye
Odin ile orjinal 7.0 romu bul flash la sonra telefoncuya götür sertifika atsın şebeke gelir. İmei gitmiyor sadece şebeke gidiyor. O da sertifika ile hallolur.
7 de ki sorunlar
1)fabrika ayarlarına atamazsın telefonu yoksa gene sertifika atman gerekir.
2)geliştirici seçenekleri açık olacak hep ve hiçbir ayarına dokunmayacaksın yoksa çöker. Sertifika atarsın.
Sertifika sadece box ile atılır ve telefoncu anca halleder.
Bab-ı Umut
Üye
Eğer telefonda şu anda sıkıntı yoksa, Ocak 2018'i bekle, O zaman belki yeni güncellenmiş room çıkarsa bir taşla iki kuş yaparsın.
Bende imei atılmış note 5 almıştım, orjinal yazılım ile kullanmayı seviyorsanız bir fark yok ama ben rom atacağım note 8 romu kuracağım derseniz sorun orada başlıyor.... Orjinal alın orjinal (rom root seviyor iseniz)
Bende imei atılmış note 5 almıştım, orjinal yazılım ile kullanmayı seviyorsanız bir fark yok ama ben rom atacağım note 8 romu kuracağım derseniz sorun orada başlıyor.... Orjinal alın orjinal (rom root seviyor iseniz)