Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Hmm şimdi indiriyom Adobe flash cs3 üAraba daha büyük artık uçak felan da yok :P
nasıl kullanılıyor bu melet 
Hmm şimdi indiriyom Adobe flash cs3 üAraba daha büyük artık uçak felan da yok :P
nasıl kullanılıyor bu melet 
İşte orda susuyorumHmm şimdi indiriyom Adobe flash cs3 ünasıl kullanılıyor bu melet
![]()

aynen abi sayende sinifca gulduk arkadasa bi gosterdim gulme krizine girdi herseyi anladim ucak neeSon sürümde iki araba yoktu ki
Benzetmeye hiç bu kadar yakın olmamıştım![]()

2d gta yapıyım demiştimaynen abi sayende sinifca gulduk arkadasa bi gosterdim gulme krizine girdi herseyi anladim ucak nee![]()
![]()
![]()

Neyse öğrenirizİşte orda susuyorum![]()
belki bende subway surfer yaparım 
abi bu minecraft 2d benziyor2d gta yapıyım demiştim![]()

:O Neyse bir hafiften öğrenmeye başla ondan sonra ne yapacağına karar verirsinNeyse öğrenirizbelki bende subway surfer yaparım
![]()
Minecraft'ta yapı felan yapılmıyor muydu?abi bu minecraft 2d benziyor![]()
Öğreneyim yaparım bişeyler:O Neyse bir hafiften öğrenmeye başla ondan sonra ne yapacağına karar verirsin
Minecraft'ta yapı felan yapılmıyor muydu?

abỉ 3d guzel ama 2d gorsen adama cinnet gecirtir ne binasi duz duvar yan para vercem:O Neyse bir hafiften öğrenmeye başla ondan sonra ne yapacağına karar verirsin
Minecraft'ta yapı felan yapılmıyor muydu?

BeklerizÖğreneyim yaparım bişeyler![]()

Verecek misin ciddenabỉ 3d guzel ama 2d gorsen adama cinnet gecirtir ne binasi duz duvar yan para vercem![]()

İnşallahİndirme yarıda koptu ya net çok yavaş haftaya bi öğrenirim programı![]()

Çok mu zorİnşallah![]()

Yok da öğrendikten sonra oyun yapması sıkıntılıÇok mu zor![]()

Mantıgı ne programınYok da öğrendikten sonra oyun yapması sıkıntılı![]()

saka.saka ama yaparsan 0.1kurus veririmBekleriz
Verecek misin cidden![]()

Hedef büyük.Neyse öğrenirizbelki bende subway surfer yaparım
![]()

Kadir usta programı bi öğrenelim oyunda yaparızHedef büyük.![]()

Kadir usta programı bi öğrenelim oyunda yaparız![]()
.gif)