Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi symbianpro' Alıntı: Bu özellik orjinal oyunda bile yok Genişletmek için tıkla ...
TaupeWhistle3 Üye Metin' Alıntı: jetpack canride'ı da bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Jetcan Joyride olabilir bir de
Metin' Alıntı: jetpack canride'ı da bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Jetcan Joyride olabilir bir de
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi M@cros' Alıntı: Beklenen güncelleme geldi.Ama şu butonların aşağı gitmesini düzeltmen gerek. Genişletmek için tıkla ... Aşağı gidince ben telefonu yataydan dikeye alıp oynuyorum
M@cros' Alıntı: Beklenen güncelleme geldi.Ama şu butonların aşağı gitmesini düzeltmen gerek. Genişletmek için tıkla ... Aşağı gidince ben telefonu yataydan dikeye alıp oynuyorum
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi M@cros' Alıntı: Bu arada plants vs zombies de güzel olurdu yapsan. Genişletmek için tıkla ... İlk önce beta#1'de uçak koyacağım beta#2'de ev koyacağım kapıdan girince frame4'de aktaracak ordan bir dövüş kavga kıyamet bir şeyler yapabilirim diye düşünüyorum.Yardıma ihtiyacım olunca sana güveniyorum usta
M@cros' Alıntı: Bu arada plants vs zombies de güzel olurdu yapsan. Genişletmek için tıkla ... İlk önce beta#1'de uçak koyacağım beta#2'de ev koyacağım kapıdan girince frame4'de aktaracak ordan bir dövüş kavga kıyamet bir şeyler yapabilirim diye düşünüyorum.Yardıma ihtiyacım olunca sana güveniyorum usta
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi M@cros' Alıntı: Baya hızlısın gta bile uçağa san andreas da bindirtiyordu. Genişletmek için tıkla ... Teknoloji gelişti - - - Eklendi - - - Hem benim arkamda sen varsın(Yani destek olma babında )
M@cros' Alıntı: Baya hızlısın gta bile uçağa san andreas da bindirtiyordu. Genişletmek için tıkla ... Teknoloji gelişti - - - Eklendi - - - Hem benim arkamda sen varsın(Yani destek olma babında )
İhtiyar007 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Teknoloji gelişti - - - Eklendi - - - Hem benim arkamda sen varsın(Yani destek olma babında ) Genişletmek için tıkla ...
Cihanî Sultan' Alıntı: Teknoloji gelişti - - - Eklendi - - - Hem benim arkamda sen varsın(Yani destek olma babında ) Genişletmek için tıkla ...