thurq123 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Oyun hakkında bir fikrim yok Genişletmek için tıkla ... candy crush yanlış yazmışım
Cihanî Sultan' Alıntı: Oyun hakkında bir fikrim yok Genişletmek için tıkla ... candy crush yanlış yazmışım
İhtiyar007 Üye legolas29' Alıntı: Aahhahahha Can ahmet iyi ama oyunu sen yapmıs olmuosun binevi direk hazıra konma :S Genişletmek için tıkla ... Hazıra konmakmı Gereksiz bilgi=benim ikinci ismimde can
legolas29' Alıntı: Aahhahahha Can ahmet iyi ama oyunu sen yapmıs olmuosun binevi direk hazıra konma :S Genişletmek için tıkla ... Hazıra konmakmı Gereksiz bilgi=benim ikinci ismimde can
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi Noluyor ya? legolas29' Alıntı: Aahhahahha Can ahmet iyi ama oyunu sen yapmıs olmuosun binevi direk hazıra konma :S Genişletmek için tıkla ... Ali kolaysa yap - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: Canway surfers nfs can wanted Canu xl symbiCan xp Canvizyon Genişletmek için tıkla ...
Noluyor ya? legolas29' Alıntı: Aahhahahha Can ahmet iyi ama oyunu sen yapmıs olmuosun binevi direk hazıra konma :S Genişletmek için tıkla ... Ali kolaysa yap - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: Canway surfers nfs can wanted Canu xl symbiCan xp Canvizyon Genişletmek için tıkla ...
legolas29 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Noluyor ya? Ali kolaysa yap - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Can Ahmet flash player le yapmıyonmu bunları? :S valla kaliteye bakılacak olursa hiçte zor değil. uğraştınmı herşey kolay ... - - - Eklendi - - - elimle paintten çizsem daha iyi olurdu :S biraz çaba canahmet
Cihanî Sultan' Alıntı: Noluyor ya? Ali kolaysa yap - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... Can Ahmet flash player le yapmıyonmu bunları? :S valla kaliteye bakılacak olursa hiçte zor değil. uğraştınmı herşey kolay ... - - - Eklendi - - - elimle paintten çizsem daha iyi olurdu :S biraz çaba canahmet
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi legolas29' Alıntı: Can Ahmet flash player le yapmıyonmu bunları? :S valla kaliteye bakılacak olursa hiçte zor değil. uğraştınmı herşey kolay ... - - - Eklendi - - - elimle paintten çizsem daha iyi olurdu :S biraz çaba canahmet Genişletmek için tıkla ... Yap o zaman - - - Eklendi - - - Alpha#4 güncellemesi.Yeni araç eklendi - - - Eklendi - - - Alpha#4.1 güncellemesi.Yaptığım mantık hatasını düzelttim diyebiliriz
legolas29' Alıntı: Can Ahmet flash player le yapmıyonmu bunları? :S valla kaliteye bakılacak olursa hiçte zor değil. uğraştınmı herşey kolay ... - - - Eklendi - - - elimle paintten çizsem daha iyi olurdu :S biraz çaba canahmet Genişletmek için tıkla ... Yap o zaman - - - Eklendi - - - Alpha#4 güncellemesi.Yeni araç eklendi - - - Eklendi - - - Alpha#4.1 güncellemesi.Yaptığım mantık hatasını düzelttim diyebiliriz
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi M@cros' Alıntı: Adamın da benzinle gitmesi iyi olmuş Genişletmek için tıkla ... Ama benzin gidince araba gitmiyor adam gidiyor ama hatırlattığın çok iyi oldu usta - - - Eklendi - - - Alpha#4.2 güncellemesi.Arabadan inince benzin göstergesi görünmüyor artık
M@cros' Alıntı: Adamın da benzinle gitmesi iyi olmuş Genişletmek için tıkla ... Ama benzin gidince araba gitmiyor adam gidiyor ama hatırlattığın çok iyi oldu usta - - - Eklendi - - - Alpha#4.2 güncellemesi.Arabadan inince benzin göstergesi görünmüyor artık
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi evet ya yenisini daha hızlı yapıyım pcye geçince.bu arada kaya adamda benzin görünmüyor bende?
erkay123456 Üye ya sultan telefon nokia c6-01 hepsini indirdim yüklemede "telefon desteklemiyor dior yüklenmio
Kayahan14 Üye Can adam düzelmiş aşağı düşmesi neden yan dönse daha iyi olur 360x640 yerine 640x360 yapsan inme binme falan biraz büyük olsa
Can adam düzelmiş aşağı düşmesi neden yan dönse daha iyi olur 360x640 yerine 640x360 yapsan inme binme falan biraz büyük olsa
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi erkay123456' Alıntı: ya sultan telefon nokia c6-01 hepsini indirdim yüklemede "telefon desteklemiyor dior yüklenmio Genişletmek için tıkla ... İndirdiğin rar dosyası olduğu için rardan çıkarıp swfyi çalıştırman gerek.Kurulum yok yani...
erkay123456' Alıntı: ya sultan telefon nokia c6-01 hepsini indirdim yüklemede "telefon desteklemiyor dior yüklenmio Genişletmek için tıkla ... İndirdiğin rar dosyası olduğu için rardan çıkarıp swfyi çalıştırman gerek.Kurulum yok yani...
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi Kayahan14' Alıntı: Can adam düzelmiş aşağı düşmesi neden yan dönse daha iyi olur 360x640 yerine 640x360 yapsan inme binme falan biraz büyük olsa Genişletmek için tıkla ... artık imkansız. - - - Eklendi - - - erkay123456' Alıntı: kardeşim işlemi nası yapcaz yeni aldım hiç bilmiyorum swf felan! Genişletmek için tıkla ... bunu kurarmısın http://www.maxicep.com/attachments/162053d1371901870/
Kayahan14' Alıntı: Can adam düzelmiş aşağı düşmesi neden yan dönse daha iyi olur 360x640 yerine 640x360 yapsan inme binme falan biraz büyük olsa Genişletmek için tıkla ... artık imkansız. - - - Eklendi - - - erkay123456' Alıntı: kardeşim işlemi nası yapcaz yeni aldım hiç bilmiyorum swf felan! Genişletmek için tıkla ... bunu kurarmısın http://www.maxicep.com/attachments/162053d1371901870/