Cihanî Sultan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Direk fla ve swf şeklinde atıyorum...Oyunun Ekranın Gidip Gelme Sorunu Flash Kaynaklanıyor
swf içindekileri çıkartıp Bana Atarmısın CSS JS Html5 Kullanarak Oyunu Html5 Yapacağım
symbian ın oyun kültürü gelişiyor
Rica ederimçok teşekkürler
Acaba @Emre aktaş 'ın dediği şekilde olacak mı?C5-03 'te çalışmıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Umarım
Aslında çok uzun bir süre ama bekleriz.Bu Kodlamalar En az 2 günümü Alır Ama Kodları Doğru Yazmak Gerek
Rica ederim o arada,farklı şeyler deneyimKardeşim kasma sorununu giderebilecek bişiler varmı yada biri varmı bu oyunda gelsin symbianda artık bişi beklemem zaten su oyunu kasmadan düzgün bir şekilde yapabilirmisiniz lütfen . Teşekkürler bu arada
Ben deUmarım
flash Player 4.0 DeneC5-03 'te çalışmıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Html5 hakkında hiçbir bilgim yok ama kolay gelsin,işin çok zor gibiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu Dün bir siteden Html5 Olarak indirip Bu hale Getirdim deneme amaçlı
Fark tam ekran gibi olması ne yazık kiben bi fark goremedim abi super olmus zaten 8 bitlik bir oyun ancak kasma sorunu var ve o da oynanilamaz hale getiriyor, emre kardesimizin dedigi gibi html5 seklinde bir fark olacagini zannetmiyorum, emeklerin icin cok sagol symbian sizin sayenizde yasiyor
Verdiğin linkler indirilebilir değil kardeş...Emre Aktaş kardeş yarın bitermi ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkardeşler bunuda yapabilirsiniz 2 mod seçeneği var hemdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da var o olmazsaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da var
Rica ederim.Sorunu düzeltemiyorum ne yazık ki.Tek umudumuz html5 haline gelmesi.Kardeşim çok teşekkürler ama kasma olunca pek tadı çıkmıyor bu kasma sorunu düzelmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?