Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap M@cros' Alıntı: telefonlar kas yaptı artık. Genişletmek için tıkla ... gülmekten öldürdün usta ya
fayzteck Üye Hocam koydugun fotografdaki gibi açılıyor ama play ve help yazmıyor bomboş yani Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu şekilde açılıyor bende ya.ne yapmam gerekli
Hocam koydugun fotografdaki gibi açılıyor ama play ve help yazmıyor bomboş yani Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu şekilde açılıyor bende ya.ne yapmam gerekli
Emre Üye fayzteck' Alıntı: Hocam koydugun fotografdaki gibi açılıyor ama play ve help yazmıyor bomboş yani Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu şekilde açılıyor bende ya.ne yapmam gerekli Genişletmek için tıkla ... m
fayzteck' Alıntı: Hocam koydugun fotografdaki gibi açılıyor ama play ve help yazmıyor bomboş yani Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bu şekilde açılıyor bende ya.ne yapmam gerekli Genişletmek için tıkla ... m
Emre Üye fayzteck' Alıntı: Çözüm yok mu acaba :S ? Genişletmek için tıkla ... Uygulamayı Nereye Yükledin ?
Sayokey Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Javası var alternatif olarak Genişletmek için tıkla ... nereden bulabilirim?
Kopukoquz Üye İlk Olarak Ellerine Sağlık Süper Olmuş. 603 Kasıyo Galiba Bu Genel Sorun Arkadaşın Dediği Kararma Sorunuda İphonelerde Ekran Kilidini Açmak İçin Ekranı Sağa Doğru Çekiyoruzya Oyundada Öyle Yapınca Bi Anlık Gidip Geliyo
İlk Olarak Ellerine Sağlık Süper Olmuş. 603 Kasıyo Galiba Bu Genel Sorun Arkadaşın Dediği Kararma Sorunuda İphonelerde Ekran Kilidini Açmak İçin Ekranı Sağa Doğru Çekiyoruzya Oyundada Öyle Yapınca Bi Anlık Gidip Geliyo
OG_Ömer Üye Emre aktaş' Alıntı: tmm En geç yarın yaparım Genişletmek için tıkla ... Kardeş symbianı bırakmıstın tekrarmı döndün :d
Emre aktaş' Alıntı: tmm En geç yarın yaparım Genişletmek için tıkla ... Kardeş symbianı bırakmıstın tekrarmı döndün :d
Emre Üye OG_Ömer' Alıntı: Kardeş symbianı bırakmıstın tekrarmı döndün :d Genişletmek için tıkla ... can sıkıntısı Emre aktaş' Alıntı: can sıkıntısı Genişletmek için tıkla ... Lumia biraz Garip Geldi Bana
OG_Ömer' Alıntı: Kardeş symbianı bırakmıstın tekrarmı döndün :d Genişletmek için tıkla ... can sıkıntısı Emre aktaş' Alıntı: can sıkıntısı Genişletmek için tıkla ... Lumia biraz Garip Geldi Bana
OG_Ömer Üye Emre aktaş' Alıntı: can sıkıntısı Lumia biraz Garip Geldi Bana Genişletmek için tıkla ... neden lumia aldınki s3 filan alsaydın
Emre aktaş' Alıntı: can sıkıntısı Lumia biraz Garip Geldi Bana Genişletmek için tıkla ... neden lumia aldınki s3 filan alsaydın
Emre Üye OG_Ömer' Alıntı: neden lumia aldınki s3 filan alsaydın Genişletmek için tıkla ... Nokia Kalitesini Hiçbir şeye Değişmedim Sansung s3 Hikaye S4 Kullandım Ben Hiç Memnun Olmadım Nokia Bir Tane
OG_Ömer' Alıntı: neden lumia aldınki s3 filan alsaydın Genişletmek için tıkla ... Nokia Kalitesini Hiçbir şeye Değişmedim Sansung s3 Hikaye S4 Kullandım Ben Hiç Memnun Olmadım Nokia Bir Tane
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap Emre aktaş' Alıntı: Nokia Kalitesini Hiçbir şeye Değişmedim Sansung s3 Hikaye S4 Kullandım Ben Hiç Memnun Olmadım Nokia Bir Tane Genişletmek için tıkla ... ah ah! Keşke desteği kesmeslerdi (symbiana) madem desteği kesiyon niye kodları açmıyon sestek kesilmeseydi daha güzel olurdu
Emre aktaş' Alıntı: Nokia Kalitesini Hiçbir şeye Değişmedim Sansung s3 Hikaye S4 Kullandım Ben Hiç Memnun Olmadım Nokia Bir Tane Genişletmek için tıkla ... ah ah! Keşke desteği kesmeslerdi (symbiana) madem desteği kesiyon niye kodları açmıyon sestek kesilmeseydi daha güzel olurdu