Cihanî Sultan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rica ederimOyun Flash İle Yapıldığı için Ekran Gidip Geliyor Gerçekten flash Olmasaydı Html5 İle Yapılsaydı Daha İyi olurdu Teşekkürler
Rica ederim UstamTeşekkürler.
En azından çözünürlüğünü değiştirseymişsin iyi olacakmış.Rica ederim Ustam
Oyuna baktım kasmasın diye ses dosyasını filan da silmeye çalıştım ama oyun bir değişik çalışıyor.Zaten orjinal dosyasını telefona atınca flash sürümü 21 desteklenmiyor dedi hiçbir şeyiyle oynamayım o zaman dedim.Çünkü oyun 500x700 çözünürlüğünde telefonda minicik görünüyor...En azından çözünürlüğünü değiştirseymişsin iyi olacakmış.
Rica ederimoyunda kararma sorunu var
sadece balığa dokununca kararıyorRica ederimKararma derken?
Bilmiyorum bulamadım hatayısadece balığa dokununca kararıyor
Denemekten zarar gelmez ama deneyip sonucu söylerseniz bilgilerimiz güncellenmiş olur.C6-01'de kasıyorsa C5-03 hiç açmaz heralde
Oyundan sinirini çıkarmak?Ayrıca oyundan sinirini çıkartmak isteyenlereLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sinirini oyundan çıkartmak daha doğru gibiOyundan sinirini çıkarmak?
Ama güzel düşünmüşlerSinirini oyundan çıkartmak daha doğru gibi
120'de bıraktımNormalini oynayıp sinirlendikten sonra rahatlamak için oynanabilir.850 den sonra bıraktım
Yok port etmek değil sadece internetten swf'sini indirdim,decompilerla adobe flash player 9'da çalışmasını sağladım bir de wgz haline getirdimvaybe demekki neymiş usta kişiler oyunları androidden port edebiliyomuş sybiam'a helal valla onnumara olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?