kol@j Üye Konu Sahibi boşuna üye olduk galiba... belki istedikleri üye kotasını doldurdular sorunu bağladılar....
Denetim_Masası Üye Samsun55''' Alıntı: saçmalık ya üye çekecez derken olmasınlarda Genişletmek için tıkla ... aynen valla.. kötü bi uygulama
Samsun55''' Alıntı: saçmalık ya üye çekecez derken olmasınlarda Genişletmek için tıkla ... aynen valla.. kötü bi uygulama
alemburda Üye Resimlerimin tümünü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresine taşıdım. Taşımamdaki sebep Türk bir site olması ve ömür boyu resimlerin silinmemesi garantisi.
Resimlerimin tümünü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresine taşıdım. Taşımamdaki sebep Türk bir site olması ve ömür boyu resimlerin silinmemesi garantisi.
kol@j Üye Konu Sahibi alemburda' Alıntı: Resimlerimin tümünü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresine taşıdım. Taşımamdaki sebep Türk bir site olması ve ömür boyu resimlerin silinmemesi garantisi. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler... bakmak lazım... deneyeceğim...
alemburda' Alıntı: Resimlerimin tümünü Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız adresine taşıdım. Taşımamdaki sebep Türk bir site olması ve ömür boyu resimlerin silinmemesi garantisi. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler... bakmak lazım... deneyeceğim...
Ozan Admin Biz maxicep.com u kaydettirdik ve kayıtlı oldugu için şu an resimleri görebiliyorsunuz. İlerleyen zamanlarda sistemi değiştirmedigi sürece artık imageshack resimlerinde sorun olmayacak.
Biz maxicep.com u kaydettirdik ve kayıtlı oldugu için şu an resimleri görebiliyorsunuz. İlerleyen zamanlarda sistemi değiştirmedigi sürece artık imageshack resimlerinde sorun olmayacak.