im+ PRO En iyi mesajlaşma yazılımı üstelik twitleri anında alabiliyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benonur2000

benonur2000

Üye
    Konu Sahibi
im+ PRO En iyi mesajlaşma yazılımı üstelik twitleri anında alabiliyorsunuz
Merhaba,
Arkadaşlar bugün gün boyu süren uzun incelemeler sonucu (bağlanılabilirlik işlevsellik v.s) en iyi mesajlaşma programının im+ Pro olduğunun sonucuna vardım işte detaylar:
Not: Yazı ücretli sürüme göre yazılmıştır free sürümde Push mesaj bildirimlerinin size ulaşması yani program kapalıyken online kalma süreniz düşük (ücretli sürümde 7gün) , skype desteklemiyor, resim müzik v.s gönderme özelliği kısıtlaması v.s var ama denemek için yeterli tabiî ki pro sürüm daha hızlı çalışıyor.
Ücretli pro sürüm :

Free Sürüm :

  1. Program kapalıyken de ( tekrar programa giriş yapmazsanız 7 gün sonunda offline duruma geçer) online durumda kalırsınız ve mesajlar anında size bildirilir (push desteği) Bunu istemezseniz programdan çıkarken durumunuzu offline yapmanız yeterli ayarlardan da olduğunu okudum ama ben bakmadım açıkçası.
  2. Hemen Her mesajlaşma platformunu destekliyor: Skype, Facebook, MSN/Live Messenger, Google Talk, Yahoo, AIM/iChat, ICQ, MySpace, Twitter, Jabber, VKontakte, Mail.Ru Agent, and Yandex IM. Now with Neighbors!
  3. EN önemli özellik benzeri programlarda olmayan twitleri anında almanız. Yani twitter da takip ettiğiniz bir kişinin twitini anında alabilirseniz ( ek ayar yapmanız gerekebilir kişi kişi seçimde yapabiliyorsunuz)
  4. Neighbors özelliğini denemedim anladığım kadarıyla konumunuza yakın kişileri bulup mesajlaşmanızı sağlıyor
Eksileride var tabiî ki Türkçe desteklenmiyor ama kullanım arayüzü çok basit
Programın ayarlarıyla ilgili yazıyı ilerleyen zamanda ekleyeceğim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Jrcan1
Jrcan1

Jrcan1

Üye
teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt