motorola atrix :ehe
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi satarsın inşallah yakında - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: bende bu kim diyodum ya avatarı değiştirmişsin tanyamadım Genişletmek için tıkla ... avatarı cördünde üstündeçi yaziyu cörmedinmi uşağum daa Avatarın üstünde Symbian Pro yazıyor
satarsın inşallah yakında - - - Eklendi - - - İlyas' Alıntı: bende bu kim diyodum ya avatarı değiştirmişsin tanyamadım Genişletmek için tıkla ... avatarı cördünde üstündeçi yaziyu cörmedinmi uşağum daa Avatarın üstünde Symbian Pro yazıyor
UpOneTR Üye Symbian Pro' Alıntı: O minicik avatardan ne istedin - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... öl :mad:
Symbian Pro' Alıntı: O minicik avatardan ne istedin - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... öl :mad:
UpOneTR Üye hikmet366' Alıntı: Ilyas Telefonun iç ekran Alıntısıni atsana Genişletmek için tıkla ... holo lancher var
hikmet366' Alıntı: Ilyas Telefonun iç ekran Alıntısıni atsana Genişletmek için tıkla ... holo lancher var
UpOneTR Üye hikmet366' Alıntı: o kim ya Genişletmek için tıkla ... orjinal anasayfayı kaldırdım Holo launcher kullaniyorum
hikmet366' Alıntı: o kim ya Genişletmek için tıkla ... orjinal anasayfayı kaldırdım Holo launcher kullaniyorum
UpOneTR Üye telefonun motorola için ayrı bi program var pc için 10dk root edip 15 dkde geri unroot yapabiliyosun şuan root yok
telefonun motorola için ayrı bi program var pc için 10dk root edip 15 dkde geri unroot yapabiliyosun şuan root yok