YENİÇeri1362
Üye
Illusia 2 1.0.2 Mod APK Sınırsız Para ve Nakit.
Casual Eylem Platformu RPG İade
"Illusia 2, çok selefi gibi, kesinlikle içeriği ile sıkışan ve kusurlu ama boundlessly hevesli geliştiricilerin tutkuyla dolup taşmaktadır." -Pocketgamer.co.uk
Kabus neden ne arkasında gizemi çözmek!
Kötü bir kuvvet Dream World veren herkes kabusları istila etti! Kahramanlar Angela, Chris ve Ares kötülüğü yenecek Yardım ve hit RPG, Illusia bu sonradan kendi topraklarında barış geri.
Virajlarla dolu heyecan verici bir hikaye ile, Illusia 2 orijinal başyapıtı sürükleyici oyun alır ve daha renkli yan kaydırma macera, çeşitli beceri eğitimi ve sonsuz özelleştirilebilir seçenekleri ile süslüyor.
--------------------------
ÖZELLİKLERİ
EK MODLARI İLE SONSUZ OYUN
Asenkron PVP modunda kafa kafaya sonra hikayeyi temizleyin, Savunma Modu, Rush
Mod ve Misyon Modu!
20 yeni beceriler ile 3 karakter arasından seçim
Magician, Warrior veya yeni Assassin almak ve kötü yenmek için becerilerini bilemek
ve barış geri!
YENİ GÜZEL zırh ve silah
Eşsiz becerileri konusunda uzmanlaşmış ise 40.000 yeni kostümleri ve silahlarla tepeden tırnağa Karakterinizi özelleştirin!
YENİ PERİ YARDIM SİSTEMİ
Korkusuzca Ede gibi yeni zorluklarla mücadele, kendi peri, kirli iş kolları!
KEŞFETMENİZ DÖRT YENİ WORLDS
Food World, Adventure World, Oyuncak Dünya ve Umut Dünya visseral yan kaydırma oyun aracılığıyla: dört eşsiz platformları ile Savaş yolunuzu!
||Game: ILLUSIA 2 APK ||
||Version: 1.0.2 ||
||Android : 2.3 ||
||Market:
||Mod: Cash + Coin + Point ||
Casual Eylem Platformu RPG İade
"Illusia 2, çok selefi gibi, kesinlikle içeriği ile sıkışan ve kusurlu ama boundlessly hevesli geliştiricilerin tutkuyla dolup taşmaktadır." -Pocketgamer.co.uk
Kabus neden ne arkasında gizemi çözmek!
Kötü bir kuvvet Dream World veren herkes kabusları istila etti! Kahramanlar Angela, Chris ve Ares kötülüğü yenecek Yardım ve hit RPG, Illusia bu sonradan kendi topraklarında barış geri.
Virajlarla dolu heyecan verici bir hikaye ile, Illusia 2 orijinal başyapıtı sürükleyici oyun alır ve daha renkli yan kaydırma macera, çeşitli beceri eğitimi ve sonsuz özelleştirilebilir seçenekleri ile süslüyor.
--------------------------
ÖZELLİKLERİ
EK MODLARI İLE SONSUZ OYUN
Asenkron PVP modunda kafa kafaya sonra hikayeyi temizleyin, Savunma Modu, Rush
Mod ve Misyon Modu!
20 yeni beceriler ile 3 karakter arasından seçim
Magician, Warrior veya yeni Assassin almak ve kötü yenmek için becerilerini bilemek
ve barış geri!
YENİ GÜZEL zırh ve silah
Eşsiz becerileri konusunda uzmanlaşmış ise 40.000 yeni kostümleri ve silahlarla tepeden tırnağa Karakterinizi özelleştirin!
YENİ PERİ YARDIM SİSTEMİ
Korkusuzca Ede gibi yeni zorluklarla mücadele, kendi peri, kirli iş kolları!
KEŞFETMENİZ DÖRT YENİ WORLDS
Food World, Adventure World, Oyuncak Dünya ve Umut Dünya visseral yan kaydırma oyun aracılığıyla: dört eşsiz platformları ile Savaş yolunuzu!
||Game: ILLUSIA 2 APK ||
||Version: 1.0.2 ||
||Android : 2.3 ||
||Market:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
|| ||Mod: Cash + Coin + Point ||