İlluminatinin Ne Olduğunu Sanıyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
    Konu Sahibi
İlluminatinin Ne Olduğunu Sanıyorsunuz?
İlluminati hakkında çok komplo teorisi var.Ama bana göre illuminati şeytana tapan bir grup ve dünyayı yönetmek istiyor.Fakat bu istedikleri dünyada ülkeler ve dinlerin olmamasını istiyorlar.Ve bence en büyük kozu Disney.Bir iki çizgi filmini izlerseniz (esrarengiz kasaba,açık açık tek gözlü üçgenle savaşıyorlar bölümlerden birinde ve her yerde tek göz fln)ne demek istediğimi anlarsınız.Fakat illuminatinin subliminal mesajları sadece bu değil.Bu illuminati cinsellik konusunda çok subliminal mesaj yayıyorlar(mickey mouse).Ve bide hippiler var.Cinsellikte devrim isteyen.Bu hippilerin en büyük simgeleri gökkuşağı ve tek göz.Ve birde bu hippilerin "peace"leri var.Barış nerde olur?Ülke içinde.Ve illuminatinin en büyük hedefi de dünyayı tek bir ülke gibi yönetmek değilmi?Ve subliminal mesajlarda daha niceleri...Sübliminal mesajları burada paylaşalım,öğrenelim
örnek-1

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
limonata gibi bir içeçek

kanat_58

kanat_58

Üye
Bununla ilgili bir çok video ve çizgi film izledim hatta türk dizilerinde bile var

The Pancar

The Pancar

Üye
illuminati ile ilgili yazılan çoğu yazı gerçek olmadığı için yazıyı okumadım

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Baydırman

Baydırman

Moderator
çok gizli ama herkes biliyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren
zombaka

zombaka

Üye
tek gözlu uckenlerlemi dünyayı yönetcekler sizce bu daha sacma değilmi

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
    Konu Sahibi
tek gözlü üçgenler değil tek közlü üçkene tapanlar yönetecek

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Illuminati muzik tv sinema gibi piyasasalar icin yapimcilar tarafindan uydurulmus bir reklam aracidir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
0MG90

0MG90

Üye
Uzaylılar

doctorrr

doctorrr

Üye
İlluminati paralel yapının bir komplosudur

Bülent872

Bülent872

Üye
Illımunatı çocukların pc başında canı sıkılıp araştırma yaptıkları gereksiz ve insan hayatını asla etkilemeyecek bir büyük boş konudur.

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren ve The SLayeR
Baydırman

Baydırman

Moderator
bir boşnak böreği :hmmm

cagajosef

Üye
25. Kare diye aratin filmlerde ve cizgi filmlerde cinsellik asilanmasi nasıl oluyormuş görürsünüz. Illimunati hakkinda henri fordun bile kitabi var. Kökeni Haçlı seferlerine dayanir. Yani tapınak şövalyelerine. Haçlılar kudusu ele gecirince bir kısım şövalyelerini kuduste birakiyorlar. Onlar da hristiyan görünümlü yahudi oluyorlar. Papa onlari afaro ediyor. Rodos adasina yerlesiyorlar. Hatta kanuni rodos adasini almak için 6 ay savasiyor onlarla.
İlluminati paralel yapının bir komplosudur
Cemaatin yapilanması masonlugun kopyasıdir. 2007 de kral tvnin % 50 hissesi cemaatindi.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Bu aralar hiç uğramıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Eski Romada İllumünatiler Meşhurmuş Geçenlerde Ömer Çelakıl Anlatıyordu

kanat_58

kanat_58