ILLEGAL-TV VİP APK V.9.03

Sponsorlu Bağlantılar

illegaltv

illegaltv

Üye
    Konu Sahibi
ILLEGAL-TV VİP APK V.9.03
Yanlızca android ile çalışan bu uygulama internette görebileceğiniz benzer uygulamaların arasında en iyisi diyebilirim. Çünkü uygulama sizlere ücretsiz ve kaliteli bir şekilde BeinSports maç yayınlarını kolayca izletebiliyor. İllegal TV Bein Sports ile kalmayıp diğer ücretli kanalları da size tek bir çatı altında sunmaktadır.

Sadece Ücretsiz BeinSports Maç İzleme ile kalmayıp çeşitli filmler ve dizileri de sizlere sunabiliyor. Gelin İllegal TV APK uygulamasını ayrıntısıyla inceleyelim. Ü





İLLEGAL TV UYGULAMASININ İÇİNDE NELER VAR?

SİNEMA & FİLM BÖLÜMÜ
Bu bölümde en popüler film ve diziler mevcut. İMDB puanı veya en çok izlenenler gibi filtreler ile filmleri ve dizileri bu sayede filtreleyebilirsiniz. Ayrıca şuanda sinemalarda olan filmlerde kategorilere eklenmiş. Her geçen günde sinema camiasında adından söz ettirmiş filmlerde uygulama içerisine eklenmektedir. Bulamadığınız bir film olursa uygulamanın iletişim bölümünden yapımcıya ulaşıp aradığınız filmin eklenmesini isteyebilirsiniz.



YERLİ – YABANCI DİZİ BÖLÜMÜ
Şuanda ülkemizde popüler internet dizileri başta mevcut olmak üzere, bütün dizilerin bölümlerini bu kategoride bulabilirsiniz. Görüntü kalitesinin kaliteli olması ile diziler daha keyifli hale geliyor.



İP TV LİSTELERİ
Bu kategoride en kaliteli İP TV adreslerini edinebilirsiniz. Belli aralıklarla bu adresler güncellenmektedir.

PREMİUM HESAPLAR
Her gün güncellenen Premium Hesap kategorisinde Netflix, Spotify, Blu TV, Bein Sports, Zula, Puhu TV hesaplarını bulabilirsiniz. Bu hesapları almak için hızlı olmalısınız hergün bir hesap edinene kadar uygulama içerisinden hesapları inceleyebilirsiniz. Unutmayın her gün bu hesaplar güncelleniyor, hızlı olan hesabı alır 🙂
Ayrıca sadece hesaplar ile kalmayıp Doping Hafıza videoları çeşitli TV kodlarını da bu kategori altında alabilirsiniz. Dilerseniz de bu materyelleri telefonunuza indirebilirsiniz.

CANLI TV YAYINLARI
Popüler Televizyon kanallarını bu bölümden izleyebilirsiniz.

 


Üst Alt