İlköğretim okulunda skandal

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlköğretim okulunda skandal
Öğretmen, ilköğretim 2'nci sınıfa giden ve okuma güçlüğü çeken iki öğrencisinin boynuna okuyamadığı "ş" harfli kelimeleri yazıp astı

Kırklareli'nin Vize İlçesi'ne bağlı Küçükyayla Köyü İlköğretim Okulu öğretmeni Ş.Ç., ilkokul 2. sınıf öğrencisi olan D.K.'yla E.M.'nin boynuna, okuyamadıkları kelimeleri yazıp astığı iddiasıyla şikâyet edildi.

Öğretmen hakkında şikâyetçi olan aileler, Ş.Ç.'nin öğrencilerden E.M.'nin kulağını çekerek darp ettiğini, diğer öğrenci D.K.'ya da hakaretlerde bulunduğunu öne sürdü. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken öğrenci E.M.'yle ilgili Vize Devlet Hastanesi'nden darp raporu alındığı öğrenildi.

'ÇIKARMA ANNE ÖĞRETMEN KESER'
Habertürk'ün Vize Küçük Yayla Köyü'nde bulduğu 8 yaşındaki D.K.'nın annesi Nuriye K. (37) şu iddialarda bulundu: "Kızım geçen hafta okuldan geldiğinde boynunda 3 sayfadan oluşan kâğıtlar asılıydı. Kâğıtların üzerinde Şakir, Şule ve Şenol yazılıydı. Kızımı o halde görünce şok geçirdim, hemen kâğıtları çıkarmak istedim. Kızım ise 'Anne sakın çıkarma, çıkarırsan öğretmen beni keser' dedi. Öğretmeni, 'Kelimeleri öğrenene dek kâğıtları boynunuzdan çıkarmayacaksınız, bu kâğıtlarla yatıp kalkacaksınız, yoksa sizi keserim' demiş. Kızım zaten ş ve r harflerini söyleyemiyor. Konuşma güçlüğü çekiyor. Daha önce doktora götürdük ancak çare bulamadık. Konuşmaya da 5 yaşında başladı. Öğretmeninin kızımın durumunu bildiği halde böyle davranması bizi çok üzdü."
'ŞİKÂYETİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ'
Olaydan sonra önce okul müdürüne ardından da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, ardından jandarmaya başvurduklarını anlatan Nuriye K., "Kızım o gün eve geldiğinde titriyordu. Olayın ardından okula gitmek istemedi. Çocuğumun onuruyla oynayamaz" diye konuştu. Fabrika işçisi baba Recep K. (42) da "Bu nasıl bir eğitim anlayışıdır? Şikâyetimizden vazgeçmeyeceğiz" diye tepki gösterdi. Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise konuyla ilgili inceleme başlatıldığını ancak ortada öğrencileri rencide edici bir durumun olmadığını açıkladı. kaynak : milliyet

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:sahan:
:off: Sen nasıl bir eğiticisin

juristokrat

juristokrat

Üye
bu öğretmen skandalları da çok olmaya başladı

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
direkt işten atılsın ş.

Sofya-

Sofya-

Üye
ne kadar rencide edici bir durum kucucuk bir cocuk icin.. ayıp.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
söz tükenmiştir bende :off:

spy ghost

spy ghost

Üye
şimdi hakaret edicem de boşver ban almaya gerek yok

fLuke!

fLuke!

Üye
:off:

Astrosman

Astrosman

Üye
Bu nasıl hoca ya..

maxirabit

maxirabit

Üye
ilk okudulda da bizim öğretmenimiz ödevlerimizi yapmadığımızda cetveli dik tutup avcumuza vururdu. Ozamanda küçük olduğumuzdan ailenize söylerseniz sizi öldürürüm diyordu.ailesine söyleyen kimsede olmadı kadınında yanına pay kaldı yaptıkları.

tempestshine

tempestshine

Üye
Kardeşimin öğretmenide kardeşim bahçede oyun oynarken gelip kulağını çekmiş.Hemde durduk yere :bilmm
Bir kerede matematik kitabını unuttuğu için seni gebertirim demiş.Ne oldu bu öğretmenlere böyle anlayamıyorum :bilmm

Metin MF

Metin MF

Üye
ilk okudulda da bizim öğretmenimiz ödevlerimizi yapmadığımızda cetveli dik tutup avcumuza vururdu. Ozamanda küçük olduğumuzdan ailenize söylerseniz sizi öldürürüm diyordu.ailesine söyleyen kimsede olmadı kadınında yanına pay kaldı yaptıkları.

benim ailem de biliyordu ama öğretmeni haklı buluyordu. Allah kahretsin böylelerini.

tempestshine

tempestshine

Üye
Benim öğretmenim 3.sınıfta kulağımı çekmişti.Hemde ne biçim çekmişti kıpkırmızı olmuştum.:'(

maxirabit

maxirabit

Üye
benim ailem de biliyordu ama öğretmeni haklı buluyordu. Allah kahretsin böylelerini.

Bir yerden acısı çıkar onların yaptıklarının. Zaten ben liseye geçtiğim de onun hakkın da birşeyler duymuştum. Kazaa mı ne yapmış sakat kalmış diye. Kendi çocuğuma onu yapmış olsa öyle öğretmeni tutup camdan aşağı hak ederim yada o yaptığını belgeleyip savcılığa veririm ki ozaman da süründürürler. Küçüktük farkın da değildik ama büyüyünce anlıyoruz:)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bu kadar büyütmeyin arkadaşlar
hem öğretmenin vurduğu yerde gül biter :d:

----------Eklendi @ 10:36:05 ---------- Yazıldı @ 10:35:32 ----------

Gül ü öğretmene dikeni size :d:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu son zamanlarda öğretmenlere bence bişey olduğu yok parmak uçlarımıza , avuçlarımıza azmı cetvel yedik.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt