İlköğretim okulunda dehşet.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
İlköğretim okulunda dehşet.
14 yaşındaki F.Ş., yaşıtı sınıf arkadaşı H.B.'yi, derste öğretmeni ve arkadaşlarının gözü önünde bıçakla ağır yaraladı.

Olay, sabah saatlerinde Adana'nın Şakirpaşa Mahallesi'ndeki Seyhan Belediyesi İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, sınıf arkadaşı F.Ş. ve H.B., ders sırasında belirlenemeyen bir nedenle tartışıp, kavga etti.

Olay sırasında F.Ş., H.B.'yi karın bölgesinden bıçakladıı. Aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan öğrenci, arkadaşları ve okul görevlileri tarafından çağırılan ambulansla önce özel bir tıp merkezine, daha sonra Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü. H.B. tedavi altına alınırken, olaydan sonra kaçan F.Ş., evinde yakalandı. F.Ş., Çocuk Şubesi'ne teslim edildi. Soruşturma sürüyor.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
milletimiz ne hale geldi.:hmmm çok yakında ilkokulda sigara bile kullananlar olur.bir milletin egitimiyle bu kadar oynanırsa olacagı bu...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
hey yavrum hey :hmmm bunlar nasıl böyle tavuk keser gibi birbirini bıçaklıyolar anlamıyorum hiçmi aklına gelmiyor bu adam ölürmü ölmezmi diye :hmmm hapislerde geleceğim kararır diye :hmmm alayı paçon ya :ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
şeytan sağolsun o kadar güzel gençlerle anlaşıyorki vur dese vuruyorlar :ehe

buketcik

buketcik

Üye
hiç şaşırmıyorum artık.çünkü okadar normal geliyorki o onu vurmuş asmış kesmiş tecavüz etmiş.artık ritün bir hava var memlekette.hayırlısı bakalım.:angry::hmmm

MetQ7

MetQ7

Üye
Bizden sonraki nesli düşünemiyorum.Herhalde hepsi keleşlerle gezer sokakta:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...