[Ilko Tsenov] Ultra Shell v1.00(0) Symbian^3 Unsigned

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Ilko Tsenov] Ultra Shell v1.00(0) Symbian^3 Unsigned
Şu ana özellikleri ile alternatif görünüm:
1. 4x5 tablo görünümlü menü
2. Yumuşak kaydırma ile panoramik duvar kağıtları
3. Menüsünden klasör simgeleri değiştirme imkanı

NOT: Kendi panoramik duvar kağıtlarınızı koyacağınız konum: E:\Images\Backgrounds\Widescreen

Ekli dosyalar

Tepkiler: Last-Trump, Bessonnitsa, kaavkw ve 2 diğerleri
tam ben paylascaktm sagolun

- - - Eklendi - - -

iyi hoşta cogu widget'ı desteklemiyo malesef...

alici-35

Üye
Güzel bir programa benziyo eline sağlık......

- - - Eklendi - - -

Evet kardeşim sana katılıyorum C7 de denedim widget desteği mağlesef yok

Tepkiler: polluxea♪

akifd

Üye
çok teşekkür ederim güzel paylaşım (fakat arkadaşlara katılıyorum widget desteği yok biraz da ağır tel 701 belkide tam uyum saglamadi)

Tepkiler: polluxea♪
ya uygulamanın arayüzü cok hoş ama kendi widget'larımızı kullanabilsek cidden cıgır atlatrdı yani cihazlara..gecişler menünün akması fln cok stabil..bi güncelleme şart cıkar heralde yaknda

emreli01

Üye
teşükkürler süper gerçektn

Teşekkürler,
Panaromik duvar kağıdı koymak için X-plore ile e/image/backgrounds a geliyorum fakat Widescreen diye bir yer yok ne yapabiliriz?

teşekkürler ya mükemmel bir uygulama da arkadaşlar bu panaromik duvar kağıdını orjinal belle görünümünde nasıl ayarlarız bir yolu varmı bu arada bildirim çubuğunu alta indirince beni uygulamadan atıyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu panoramik duvar kağıdını orjinal belleye uygulayabilirmiyiz acaba ?programı varmıdır ?

emreli01

Üye
aynen bendede atıyor ve buna ayriyten extra button ekleyemeyimi yaf ve widget eklemede olsa müthiş olur bu programdan atma sorunuda çözülmesi lazım :S

sadece şu panoramik duvar kağıdı oluşturmayı orjinal belle ye aktarabilsek süper olur

paylaşım için teşekkürler burdaki kadar düzenli kusursuz 4x5 menuyu bu program olmadan normal uygulama şansımız yookmu acaba. bilen ustalar ilgilenebilirmi?

TrBelle

Üye
süper bir uygulama tskrler bu duvar kagıtlarını nerden bulabiliriz hiç bu uygulamayı açmadan direk telefonun duvar kagıdı olarak ayarlamak istiyorumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...