[Ilko Tsenov] Ultra Shell v1.00(0) Symbian^3 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Ilko Tsenov] Ultra Shell v1.00(0) Symbian^3 Unsigned
Şu ana özellikleri ile alternatif görünüm:
1. 4x5 tablo görünümlü menü
2. Yumuşak kaydırma ile panoramik duvar kağıtları
3. Menüsünden klasör simgeleri değiştirme imkanı

NOT: Kendi panoramik duvar kağıtlarınızı koyacağınız konum: E:\Images\Backgrounds\Widescreen

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Last-Trump, Bessonnitsa, kaavkw ve 2 diğerleri

tempestshine

tempestshine

Üye
teşekkürler.

larten123

larten123

Üye
:tşk:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tam ben paylascaktm :) sagolun :)

- - - Eklendi - - -

iyi hoşta cogu widget'ı desteklemiyo malesef... :(

alici-35

alici-35

Üye
Güzel bir programa benziyo eline sağlık......

- - - Eklendi - - -

Evet kardeşim sana katılıyorum C7 de denedim widget desteği mağlesef yok :bilmm

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
akifd

akifd

Üye
çok teşekkür ederim güzel paylaşım (fakat arkadaşlara katılıyorum widget desteği yok biraz da ağır tel 701 belkide tam uyum saglamadi)

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
ya uygulamanın arayüzü cok hoş ama kendi widget'larımızı kullanabilsek cidden cıgır atlatrdı yani cihazlara..gecişler menünün akması fln cok stabil..bi güncelleme şart cıkar heralde yaknda :hmmm

emreli01

emreli01

Üye
teşükkürler süper gerçektn

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Teşekkürler,
Panaromik duvar kağıdı koymak için X-plore ile e/image/backgrounds a geliyorum fakat Widescreen diye bir yer yok ne yapabiliriz?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
teşekkürler ya mükemmel bir uygulama da arkadaşlar bu panaromik duvar kağıdını orjinal belle görünümünde nasıl ayarlarız bir yolu varmı :) bu arada bildirim çubuğunu alta indirince beni uygulamadan atıyor :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu panoramik duvar kağıdını orjinal belleye uygulayabilirmiyiz acaba ?programı varmıdır ?

kaavkw

Üye
Teşekkürler! ;)

emreli01

emreli01

Üye
teşekkürler ya mükemmel bir uygulama da arkadaşlar bu panaromik duvar kağıdını orjinal belle görünümünde nasıl ayarlarız bir yolu varmı :) bu arada bildirim çubuğunu alta indirince beni uygulamadan atıyor :)

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu panoramik duvar kağıdını orjinal belleye uygulayabilirmiyiz acaba ?programı varmıdır ?
aynen bendede atıyor ve buna ayriyten extra button ekleyemeyimi yaf ve widget eklemede olsa müthiş olur bu programdan atma sorunuda çözülmesi lazım :S

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
sadece şu panoramik duvar kağıdı oluşturmayı orjinal belle ye aktarabilsek süper olur :)

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
paylaşım için teşekkürler :) burdaki kadar düzenli kusursuz 4x5 menuyu bu program olmadan normal uygulama şansımız yookmu acaba. bilen ustalar ilgilenebilirmi?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
:tşk:

TrBelle

TrBelle

Üye
süper bir uygulama tskrler bu duvar kagıtlarını nerden bulabiliriz hiç bu uygulamayı açmadan direk telefonun duvar kagıdı olarak ayarlamak istiyorumda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt