İlk Türk Oyun Çalışması : LOST FEAR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

düüüd

Üye
    Konu Sahibi
İlk Türk Oyun Çalışması : LOST FEAR
Arkadaşlar öncelikle bi siteden aldım.İzinsiz paylaşım yasak demişler ama Ben yinede paylaşıyorum şimdiden özür.Tepki gelirse konuyu silerim :(

Ama onların affına sığınarak sizlere bu müthiş haberi vermek istedim.Çünkü ilk defa bi Türk oyunu yapılıyo ve felaket bişeye benziyo.
2.0 da openGL desteğiyle gelcekmiş gözlükle 3D fln oynanabilcekmiş bence çok manyak bişeye benziyo.

Aynen c/p yapıyorum.

Oyunun Adı: Lost Fear
Sürüm: 1.0
Yapımcı: Berkay (L.F.)
Platform: BADA 2.0
Desteklenen Cihazlar: s8500 - s8530
Çıkış Tarihi: Bilinmiyor

Oyun Hikayesi:
Ana karakterimiz Eric Paul 27 yaşında eğitimini MIT 'de tamamlamış bir doktordur. Picture şirketinde uzay araştırma bölümünde çalışırken bir element keşfeder ve bu element Zegmatorium'dur. Bu element ile deneyler yaparken bir şey fark eder, element diger galaksilerdeki canlılari dünyamıza getirebilmektedir.Yanında çalışan Gordan Deep'e bu durumu anlatır. Gordan bu durumdan faydalanmak ister ve elementi Eric'ten çalar. Çalışmaları sonucu H-22 galaksisinden bir canlıyı dünyamıza klonlar. Bu canlı cok zeki olan Head Buster canlısıdır ve sadece Gordan'a itaat etmektedir. Eric durumu öğrenince dünyanın tehlikede olduğunu düşünür ve arkadaşı Alyx ile Gordan'a haber vererek Head Buster'ı öldürmek için işe koyulur.

Oyunun Özellikleri:

Nefes kesen HD gorüntüler
Kulaklikta 3D bölgesel sesler
İsteğe bağlı 3D grafikler (gözlük gerektirir)
Sürükleyici bir atmosferde 12 bölümden oluşan hikaye
Gerçekci fizikler
Görüntülerde gerceğe en yakın gölge ve ışık uyumu
Uzaylılar, galaksiler arası ışınlanma, silahlar ve daha fazlası...

Oyun Hakkında Bazı Bilgiler:

• Oyun 12 bölümden oluşacak ve her bölümde zorluk seviyesi artmak yerine kimi bölüm çok zor iken kimi bölüm çok kolay olabliecek.
  • Ekran ile ilgili bazı sorunlar var bilirsiniz avatar, brother in arms oynamak ne kadar zorlu olduğunu buna karşılık akselometre ve magnemetreyi kullanmayı planlıyorum
  • Görüntüler HD+ (High Definition Plus) olacağı için Opengl 2.0 altyapısını kullanıyor
  • Kulaklıkta sağ sol ayırımını yapmak için 3D ses efekti kullanıcak.
  • Telefonda gerçekçi bir deneyim için bilgisayar'a yakın fizikler olablilir.
  • Derinliği arttırmak amacıyla ayarlara 3D modunu koymayı planlıyorum. (İsteğe bağlı)

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14, Cihanî Sultan, brksnr ve 1 kişi daha

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
oyunun ana karakteri eric paul
ne biçim türk oyunu bu :hmmm

düüüd

Üye
    Konu Sahibi
Okuduğuma göre o değişcekmiş.Fatih isminde karar çıkabilirmiş. Bence fatih çok uygun bir devri kapatmış yüce şahsiyet.:alkis

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
badanın Türk yapımı uygulama ve oyunlarda gelişmesi adına bence çok büyük bir adım olur

erem.qns

erem.qns

Üye
oyun çok iyiiii :oke:
helal !

ihsan2727

Üye
ouynun ismide karetterlerde yabancı adamın tipi bile bize uymaz :d: nerde şöyle cüneyt li tarık akanlı bir oyun :ağlarım: bir atlıyor 4 kişi yerde 1okla 5 kişiyi vuran dünyadaki tek adam :aha::aha:

• Beğen
Tepkiler: para par para, brksnr ve Silinen Üye 166392
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Baya reklam yapmışsın burda yahu :)

olmaz213

Üye
bu bada 2.0 ya çok güzel olucak yada hiç beklenmedik bişey çıkıcak

nescafe656

Üye
gzel çalışma dört gözle bekliyoruz berkay

hasan_1440

Üye
Konu ile ilgili arkadaş yapımcı nereden bu siteden mi yoksa verin bana neredeyse merak ediyorum neler yapacakmış. Berkay adlı arkadaş nerede.

ahmet_ist1995

Üye
Nereden alıntı yaptıysanız alıntı yaptığınız yeri yazmanız lazım,kişinin haklarını ekarte etmiş oluyorsunuz.

hasan_1440

Üye
Sağol arkadaşım. Bende aradım Berkay arkadaşı. Sitede konuyu o açmamış. Bende sorayım dedim.

hasan_1440

Üye
İtalyanlar oyunun reklamını yapmış. Oyun yurtdışına açılmış. Birde adamlar ana sayfaya koymuşlar.

ahmet_ist1995

Üye
böyle düzgün,kurallara uyan bir sitede nerden bulduysanız onun alıntısını yapmanız lazım arkadaşlar.
yıkıcı olmayın yapıcı olun onu paylaşan neler çekiyor birde onu düşünün?

caglet

caglet

Üye
4 gözle bekliyoruz androidede cıkar ıns. Türk oyunu.. ezüq büzüq farketmez Türk'ler her yerde olsun

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Okuduğuma göre o değişcekmiş.Fatih isminde karar çıkabilirmiş. Bence fatih çok uygun bir devri kapatmış yüce şahsiyet.:alkis

Pusu diye bir oyun vardı.Orda ajan Fatih vardı bu o olmasın :hmmm: :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...