ilk ota güncellemesi geldi bilginize

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
ilk ota güncellemesi geldi bilginize
Arkadaşlar ilk olarak hepinizden özür diliyorum portico sandım ama ota kanaatine vardık Alikemal abi sağ olsun,değişiklik olarak sadece hızı fark ettim ve bide artık telefonum zombies oyununu oynadığımda donmuyor ve bide sıfırlama yaptım sistem çökmedi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
serdar ss alıp atma imkanın varsa iyi olur yoksa bütün forum tepene çıkar:kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia820 güncel gözüküyor

pirenuri

pirenuri

Üye
Yoksa serdara çöküyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
güncel görünüyor ama Türkcell rom bendeki şuan serdar ın ki Nokia cihazı ondan ona gelmiş olabilir,ben güncellemeyi ota yapmıyıcam naviden flashlıyıcam

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
şimdi indiriyor abi insin atarım şimdi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tüh be tam da 3 gün önce flaşlamıştım :)
Eğer gerçekten geldiyse telefondan güncelleme yapma keyfini kaçıracağım.
Gelmediyse Serdar'ın adresini veriyorum:

...... Mahallesi ...... Sokak.... No:.......

......./İSTANBUL

Noktalı yerler, güncellemenin gerçekten gelip gelmediği durumuna göre doldurulacak :kop2:

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
operatör cihazlarına sonradan gelicegi biliniyor zaten. Ama benim cihaz da Nokia cihazı. Hem de orjinal stock rom yüklü:hmmm

pirenuri

pirenuri

Üye
Serdar yalan söylemez :)

IVI-Elia

Üye
Telefonumun yenisi servisten geliyor gelse de bi güncellesek.İnşallha kamera günc. vardır içinde...:eller:

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar güncelleme tamamlandı sonra yükle ve ertele seçenekleri çıktı yükleye bastım ve yeniden başlatılıyor dedi en sevmediğim çarklar dönmeye başladı,dedim tamam yine kvknın yolunu tutalım ama Allaha şükür açıldı telefon ve şuan baktım hiçbir şey silinmedi verilerin hepsi aktarıldı ama hiç değişiklik göremedim ben arkadaşlar hatta ekran görüntüsü aldım telefon güncellemesi indiriliyor diye

- - - Eklendi - - -

Serdar yalan söylemez :)

eyvallah kardeşim sağolasın

IVI-Elia

Üye
Ayarlardan ekran ve dokunma kısmına bak bir şeyler olmuş mu?

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan ekran ve dokunma kısmına bak bir şeyler olmuş mu?

bakıyorum şimdi

- - - Eklendi - - -

baktım kardeşim eskisi gibi bir değişiklik yok bu neydi anlamadım boyutuda 23mb yükledim ama birşey değişmedi

IVI-Elia

Üye
:hmmm nası ya navidekinde ben flashladığımda 3-5 değişik i şey vardı?ayarlardan hakkında kısmındaki sürüm numaralarını yazar mısın bi zahmet olmazsa

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ss'i bana mail serdar ben eklerim

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
başka kimseye gelmedi mi arkadaşlar bu güncelleme zaten telefonun kendisi uyardı güncelleme mevcut diye boyutuda 23mb flaşlıyanlar ne kadardı boyut

IVI-Elia

Üye
flahda gb'lar ile hesap ediliyor ama tabi o yazılımı en baştan yüklüyo

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
ss'i bana mail serdar ben eklerim

ss dediğin ekran görüntüsü mü abi sadece güncelleme yükleniyor ve yüzdesini gösteriyor mail adresin nedir acaba abi ekran görüntüsünü mail adresine atayım iki tane aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt