valmont2 Üye soruya bak yaw.. :huh: ne bileyim ne zaman kustum.. o hatırlanırmı canım.. heralde 1 2 aylıkken falan.. :P
soruya bak yaw.. :huh: ne bileyim ne zaman kustum.. o hatırlanırmı canım.. heralde 1 2 aylıkken falan.. :P
valmont2 Üye Originally posted by delimakina35@Jul 11 2005, 02:19 PM alttaki ilk ne zaman 4tane asker getirdin [post=108173]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... :wacko: bu ne demek delimakine?
Originally posted by delimakina35@Jul 11 2005, 02:19 PM alttaki ilk ne zaman 4tane asker getirdin [post=108173]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... :wacko: bu ne demek delimakine?
valmont2 Üye endoplazmik hosgeldin.. 8 yasında bir kıza asık olmustum.. bir cocuga soylemiştim.. oda herkese yaydı.. alttaki kaç yasındasın?
endoplazmik hosgeldin.. 8 yasında bir kıza asık olmustum.. bir cocuga soylemiştim.. oda herkese yaydı.. alttaki kaç yasındasın?
valmont2 Üye kucuk emrahın bir filmiydi ama ne zaman oldugunu hatırlamıyorum.. alttaki sigara içiyormusun?
keano Üye konu basligi alttaki kullaniciya ozel soru soru diil...ilk nezaman....? sorusu sormaniz gerekio
the_patriot Üye Originally posted by keano@Jul 14 2005, 12:16 AM konu basligi alttaki kullaniciya ozel soru soru diil...ilk nezaman....? sorusu sormaniz gerekio [post=109867]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... topic toptan coşmuş yaw
Originally posted by keano@Jul 14 2005, 12:16 AM konu basligi alttaki kullaniciya ozel soru soru diil...ilk nezaman....? sorusu sormaniz gerekio [post=109867]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... topic toptan coşmuş yaw
Tunay_83 Üye topic toptan coşmuş yaw Hakikaten burası neden böyle karıştı.. Her neyse alttaki ilk ne zaman (aklımada bişiy gelmiyorki) teknoloji ile tanıştın?
topic toptan coşmuş yaw Hakikaten burası neden böyle karıştı.. Her neyse alttaki ilk ne zaman (aklımada bişiy gelmiyorki) teknoloji ile tanıştın?