Dünkü haberde Nokia Belle FP1'in geleceğini ve ne gibi yenilikleri getireğini söylemiştim. Bugün ise Nokia resmi tartışma forumunun Moderatör'ü ilk nesil S^3 cihazlara Nokia Belle FP1 gelmeyecek mi sorusunu üzerine cevap verdi. Dediği şey ise Nokia Belle FP1 gerçekten 603, 700 ve 701'e gelecek. Nokia Belle sürümü hakkında geribildirim topluyor olmasına rağmen, ilk nesil modeller için daha fazla değişiklikler ve düzeltmeler yayınlanacak diye cevap verdi. Kısaca ilk nesillere Nokia Belle FP1 gelmeyecek ama çeşitli güncellemeler gelecek.
Ticari olması normal. Sadık tüketiciler olarak, sağılacak inek olduğumuzu bilen Nokia böyle yapacaktır. Bugüne kadar kazandığı paraları son dönemki başarısızlıklarında eriten Nokia bugün yakaladığı ivmeyi kar'a dönüştürmek için çabalıyor. Vermesin FP1, alsın başına çalsın. 1. Nesil Symbian^3 lerin donanım olarak çok eksiği yok. Nokia bu sadık kullanıcı kitlesine artık diğer firmaların vermediği desteği vermeli.
Slm Maxicep sakinleri haberiniz varmi bilmiyorum sizlerle paylasmak istedim
belle icin bekledigimiz FP1 birinci nesil cihazlar icin gelirmi bilmem
ama bugün cihazim (C6-01-Belle )Güncelleme Varmi diye merak edip Nokia Suite programindan baktım ve Kalite artırma bir de ajanda güncellemesi adi altında iki güncelleme oldugunu gördüm sizlerle paylasmak istedim bu konuyu takip eden varsa telefonunuzu güncelleyin göreceksiniz ben yükledim ama daha denemedim dogrusu deneyip fark varmi görmek istiyorum umarım bekledigimiz fark olmustur
Slm Maxicep sakinleri haberiniz varmi bilmiyorum sizlerle paylasmak istedim
belle icin bekledigimiz FP1 birinci nesil cihazlar icin gelirmi bilmem
ama bugün cihazim (C6-01-Belle )Güncelleme Varmi diye merak edip Nokia Suite programindan baktım ve Kalite artırma bir de ajanda güncellemesi adi altında iki güncelleme oldugunu gördüm sizlerle paylasmak istedim bu konuyu takip eden varsa telefonunuzu güncelleyin göreceksiniz ben yükledim ama daha denemedim dogrusu deneyip fark varmi görmek istiyorum umarım bekledigimiz fark olmustur