Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu bi Gerçekki bu yaşıma kadar kimseye çıkmadım 17 yıldır tek bir kızla bile çıkmışlığım yok ama 15 yaşında lise1 gidiyordum bir kızı çok sevdim o kadar temiz ve saf kalpbi biriydiki güzellikten öte güzelliği vardı ama asla ona onu sevdiğimi söyleyemedim o günden beridir daha bir kızı sevipte elini tutmuşluğum bir türlü seveceğim bi kız bulamadım artık arkadaşlarım bile benimle dalga geçiyor çekici olduğumu söylüyorlar
bana olum sen odunsun diyorlar komik ama gerçek İyi Forumlar Doslarım.
Şu bi Gerçekki bu yaşıma kadar kimseye çıkmadım 17 yıldır tek bir kızla bile çıkmışlığım yok ama 15 yaşında lise1 gidiyordum bir kızı çok sevdim o kadar temiz ve saf kalpbi biriydiki güzellikten öte güzelliği vardı ama asla ona onu sevdiğimi söyleyemedim o günden beridir daha bir kızı sevipte elini tutmuşluğum bir türlü seveceğim bi kız bulamadım artık arkadaşlarım bile benimle dalga geçiyor çekici olduğumu söylüyorlar
birgün olur o yar beni ararsa sorarsa;
ne olur bu halimi ona demeyin demeyin.
işe güce gitmez oldu hali perişan;
resmin ile avunuyor demeyin demeyin.
söylemeyin demeyin...
ah ah gençliğim ah .
çocukken güzeldi herşey.
özledim 4'e basladıgım o günü. onunla yan yana oturdugum koca bir sene .
özledim cocuklugumu
birgün olur o yar beni ararsa sorarsa; ne olur bu halimi ona demeyin demeyin. işe güce gitmez oldu hali perişan; resmin ile avunuyor demeyin demeyin. söylemeyin demeyin...
ah ah gençliğim ah .
çocukken güzeldi herşey.
özledim 4'e basladıgım o günü. onunla yan yana oturdugum koca bir sene . özledim cocuklugumu
o birgün geldi galiba yoksa bu aralar aradımı seni halini bilmeden anlatamam zaten farkındasın dimi işe güce gitmezsen zaten parasızlıktan olursun perişan resmi ile avunma en iyisi gidip kızla bir an önce barışsan
o birgün geldi galiba yoksa bu aralar aradımı seni halini bilmeden anlatamam zaten farkındasın dimi işe güce gitmezsen zaten parasızlıktan olursun perişan resmi ile avunma en iyisi gidip kızla bir an önce barışsan
hergün görüyorum aslında. ama konuşmuyor.
evet anlatmak zor bende bazen anlatamıyorum.
yok babam sağolsun işe gitmediğim zamanda bana bakıyor
yok o barışmıyor. gecen ay küstü.