İlk gün mesajların yönetici onayına gitmesi yerine başka bir sistem önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
yaz geldi konudışı yine eski güzel hallerine gelmeye başladı.aama şu oyun uygulama bölümü gewrçekten yeni üyeolupta indiremeyenler veya beğenmenler hemen basıyor küfürü.bence 5 10değil ilk 50mesajın onaydan geçmesi gerekiyor.

spy ghost

spy ghost

Üye
valla farkettimde harbiden şikayetlerim arttı , düzgün bir sistem olsun eline bilgisayarı alan laf atmaya başladı sanalı başka sandılar hele haber köşesi diken üstü sürüyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
valla farkettimde harbiden şikayetlerim arttı , düzgün bir sistem olsun eline bilgisayarı alan laf atmaya başladı sanalı başka sandılar hele haber köşesi diken üstü sürüyor

aynen çook olmaya başladı bazı üyeler saygı diye bişey yok

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
yaz geldi konudışı yine eski güzel hallerine gelmeye başladı.aama şu oyun uygulama bölümü gewrçekten yeni üyeolupta indiremeyenler veya beğenmenler hemen basıyor küfürü.bence 5 10değil ilk 50mesajın onaydan geçmesi gerekiyor.

Haklısın da 50 çok fazla

- - - Eklendi - - -

Evet Adem son dönemlerde çok siyaset yapılmaya başlandı

MrTech

MrTech

Üye
Hersehden once uyeleri cocuk ve kucuk buyuk gibi ayirmamaliyiz.

Konuya gelirsek ne kadar kisitlama yapsakta bu olaylari tamamen engelleyemeyiz. 10 mesaj sinkri getirsek de cok bir şey degişmez 10 mesaji bir saatte yazip yapacagini yapar yine. Bence artik Turkiye cep telefonu kullanicilarina mal olmuş bir sitenin artik bazi kati kurallari olmali. Uye olmak,mesaj yazmak,link gorme yetkisi gibi bazi aşamalar rutbeye gore yetkilendirilmeli.

Alikemal abi söyle bisi var sana rütbeye göre yetki konusu yönünden katılıyorum.fakat kısıtlamayı engellemeyiz demene katılmıyorum.çünkü Reklam gibi olmasın ama mesela Bi J**Game Oyunlarının cogunda otomatik sistem var.adam küfür yazıyor banlanıyor bence böyle bi sistem gelistirmeliyiz.

Superfan

Superfan

Üye
Aslında tek sorun internetin farklı bir dünya olarak algılanması.Sonuçta internet.Sanki beni tanıyor, sanki beni bulacak gibi düşüncelere dalıyorlar.Buda onları farklı bir dünyaya itiyor.Nasıl rüyanızda özgürseniz onlarda internette özgür olmaya çalışıyor.Kral benim.Dediğim olur.Tek istek budur.Bende çok büyük sayılmam ama interneti yaşadığım dünyaya bağlarım.Kendi özelliklerimi internete aktarmaya çalışırım.Bu oyun için de olur.Böyle bir forumda sohbet içinde olur.Ben 16 yaşındayım.Büyük biriyim diyemem.Ama biri bana laf atmadan ben o kişiye bir şey demem.Çünkü ben buyum.Gerçek hayatta da en sevmediğim şey küfürdür.İnsanlığın dilini kirleten şey küfürdür.İnternete kişiliğimi yansıtırım.Umarım açıklayıcı olmuşumdur :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
Hersehden once uyeleri cocuk ve kucuk buyuk gibi ayirmamaliyiz.

Konuya gelirsek ne kadar kisitlama yapsakta bu olaylari tamamen engelleyemeyiz. 10 mesaj sinkri getirsek de cok bir şey degişmez 10 mesaji bir saatte yazip yapacagini yapar yine. Bence artik Turkiye cep telefonu kullanicilarina mal olmuş bir sitenin artik bazi kati kurallari olmali. Uye olmak,mesaj yazmak,link gorme yetkisi gibi bazi aşamalar rutbeye gore yetkilendirilmeli.

Rahmetli Barış amca gibi : 10 puan 10 puan 10 puan !!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Alikemal abi söyle bisi var sana rütbeye göre yetki konusu yönünden katılıyorum.fakat kısıtlamayı engellemeyiz demene katılmıyorum.çünkü Reklam gibi olmasın ama mesela Bi J**Game Oyunlarının cogunda otomatik sistem var.adam küfür yazıyor banlanıyor bence böyle bi sistem gelistirmeliyiz.

bizim amacimiz uyeleri kazanmak. Kaybetmek kolay olani. O yuzden belirttigim rutbeye paralel yetki sistemi yeni uyeleri foruma adapte ederken forumun yapisina alişmalarini saglar. zaten forumda belli bir sure zaman gecirip arkadaşliklar ve ilişkiler kuran birisi kendisini foruma ait hissetmeye başladiktan sonra uygunsuz hareketlerde bulunmaz.Cunku kaybedecegi şeyin onun icin ne kadar onemli oldugunun farkina varmiştir artik.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

bizim amacimiz uyeleri kazanmak. Kaybetmek kolay olani. O yuzden belirttigim rutbeye paralel yetki sistemi yeni uyeleri foruma adapte ederken forumun yapisina alişmalarini saglar. zaten forumda belli bir sure zaman gecirip arkadaşliklar ve ilişkiler kuran birisi kendisini foruma ait hissetmeye başladiktan sonra uygunsuz hareketlerde bulunmaz.Cunku kaybedecegi şeyin onun icin ne kadar onemli oldugunun farkina varmiştir artik.

:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt