Hayırlı olsun konun :ehe Sen de ac :ehe
KingDroid Üye Konu Sahibi sLeepLe' Alıntı: benim zaten var Genişletmek için tıkla ... Olsun olsun tastan olsun
sLeepLe Üye frknkrc44' Alıntı: Olsun olsun tastan olsun Genişletmek için tıkla ... açarız başka konularda daha burdayız
frknkrc44' Alıntı: Olsun olsun tastan olsun Genişletmek için tıkla ... açarız başka konularda daha burdayız
Enes Üye Emrgncy' Alıntı: espiri anlayışın.. Genişletmek için tıkla ... ukalalık yapmanın büyük bişey olduğu zannedilen dönemler atlatır abi
Emrgncy' Alıntı: espiri anlayışın.. Genişletmek için tıkla ... ukalalık yapmanın büyük bişey olduğu zannedilen dönemler atlatır abi
Emrgncy Üye Enes' Alıntı: ukalalık yapmanın büyük bişey olduğu zannedilen dönemler atlatır abi Genişletmek için tıkla ... Bazılarında kalıcı etkiler bırakıyor, ben bunların 40 yaş versiyonunu da gördüm, görmez olaydım.. esnaflığın gözü kör olsun
Enes' Alıntı: ukalalık yapmanın büyük bişey olduğu zannedilen dönemler atlatır abi Genişletmek için tıkla ... Bazılarında kalıcı etkiler bırakıyor, ben bunların 40 yaş versiyonunu da gördüm, görmez olaydım.. esnaflığın gözü kör olsun