İlk defa virüs taraması yaptım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
İlk defa virüs taraması yaptım
Bulunan öğler sayısı 472 diyor

----------Eklendi @ 23:35:38 ---------- Yazıldı @ 23:31:28 ----------

502 oldu :aha:

Hasan

Üye
telefondan mi

----------Eklendi @ 23:37:09 ---------- Yazıldı @ 23:36:52 ----------

benim 2 bini geçiyor :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu degil bilgisayarı. aldım alalı ilk defa antivirüs kurup tarama yaptım. okada dikkatli kulandıgım halde 512 tane virüs çıktı

Symbianist

Symbianist

Üye
virüs dediğinin şey gözünün önünden geçip bir hayvanat değil ki haydar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
C:/ deki bütün virüsleri sildim şimdi bilgisayar açılırken hata veriyor. :vur Virüs diye gerekli progmlarda dosyalarda silinmiş
Her virüs bakteri zararlı degil bazılar yaralıda peynir yogurt mayalamakta kulanılanılan yararlı bakteriler gibi

Hasan

Üye
aynı şey ben de de olmuştu CD de de öyle oyunumu bozmuştum virüs var diye:vur:duvar2:

Symbianist

Symbianist

Üye
antivirüs programları bazen sistem dosyalarını da virüs sanabilir veya oyun c.racklerini. Onun için bulduğu herşeyi silmemek gerek

savas_yal

savas_yal

Üye
hangi antivürüs buluyor bu kadar vürüsü çok merak ettim bilgisayarın açılmaması gerek system utilites olmasın tarattırdığın

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Virüssüz bir dünya düşünemiyorum. Hayatımızn her yerinde virüsler var artık kabullenip silmemek lazım.

bir sistem geri yükleme yapayım virüsler geri gelcek mi

savas_yal

savas_yal

Üye
Virüssüz bir dünya düşünemiyorum. Hayatımızn her yerinde virüsler var artık kabullenip silmemek lazım.

bir sistem geri yükleme yapayım virüsler geri gelcek mi

bence kaspersky virus removal tool indirip çalıştırmak soruna kökten çözüm :)[h=3][/h]

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Sistem geri yüklemde fayda etmedi, format atmak şart oldu zamanı da gelmişti artık

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hangi antivirüsü kullanıyon?

spy ghost

spy ghost

Üye
Dikkatli kullanmak felan yalan virüs her yerde sayfaya giriyorum eset köşeden url yi göstermeye başlıyor zaten bi oyun indirirken felan çileden çıkartıyor hele dosya indirme konusu çoğunda virüs oluyor çok güvendiğim sitelerden indiriyorum essentials her zaman çalışıyorda eset kalkarsa felan yeniden kuruyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
spy ghost

spy ghost

Üye
avira gibi :ehe ama ben de onlara güvenemiyorum ya ben eset kullanınca virüs olmadı 2 hafta çalışmadı eseti kazara kaldırdığımdan dolayı yeniden kurdum çoştu resmen ilk taramada 50-60 virüs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt