Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu degil bilgisayarı. aldım alalı ilk defa antivirüs kurup tarama yaptım. okada dikkatli kulandıgım halde 512 tane virüs çıktı
Symbianist
Üye
virüs dediğinin şey gözünün önünden geçip bir hayvanat değil ki haydar
haydaravısyon
Üye
Konu Sahibi
C:/ deki bütün virüsleri sildim şimdi bilgisayar açılırken hata veriyor. Virüs diye gerekli progmlarda dosyalarda silinmiş
Her virüs bakteri zararlı degil bazılar yaralıda peynir yogurt mayalamakta kulanılanılan yararlı bakteriler gibi
Hasan
Üye
aynı şey ben de de olmuştu CD de de öyle oyunumu bozmuştum virüs var diye
Symbianist
Üye
antivirüs programları bazen sistem dosyalarını da virüs sanabilir veya oyun c.racklerini. Onun için bulduğu herşeyi silmemek gerek
savas_yal
Üye
hangi antivürüs buluyor bu kadar vürüsü çok merak ettim bilgisayarın açılmaması gerek system utilites olmasın tarattırdığın
haydaravısyon
Üye
Konu Sahibi
Virüssüz bir dünya düşünemiyorum. Hayatımızn her yerinde virüsler var artık kabullenip silmemek lazım.
bir sistem geri yükleme yapayım virüsler geri gelcek mi
Dikkatli kullanmak felan yalan virüs her yerde sayfaya giriyorum eset köşeden url yi göstermeye başlıyor zaten bi oyun indirirken felan çileden çıkartıyor hele dosya indirme konusu çoğunda virüs oluyor çok güvendiğim sitelerden indiriyorum essentials her zaman çalışıyorda eset kalkarsa felan yeniden kuruyorum
avira gibi ama ben de onlara güvenemiyorum ya ben eset kullanınca virüs olmadı 2 hafta çalışmadı eseti kazara kaldırdığımdan dolayı yeniden kurdum çoştu resmen ilk taramada 50-60 virüs