Bu kadar basit mi yavtürkçe altyazı ekleyebilirsin divxplanet sitesine gir altyazılara gir filmi bul altyazıyiyi indir genelde .srt uzantılı olur sonra filmi aç altyazı dosyasinida filmin üstüne sürükle tamamdır![]()
deniyorum hemen. teşekkürlertürkçe altyazı ekleyebilirsin divxplanet sitesine gir altyazılara gir filmi bul altyazıyiyi indir genelde .srt uzantılı olur sonra filmi aç altyazı dosyasinida filmin üstüne sürükle tamamdır![]()

ben genelde animasyonları Tr dil izleme taraftarıyım
neyse anlatayım 
3, bölüm. özelden dosya atmadın bana ?fimin uzantısına göre filmin sesinide Türkçe yapabilirsinben genelde animasyonları Tr dil izleme taraftarıyım
neyse anlatayım
1- Mkv toolnix programını indir-kur
2- Fimin sesi kaçıncı saniyede başlıyo dikkat et.
3- Özelden atacağım yerde o filmin tr ses dosyası varsa indir.
4- filmi mkvtoolnix programının üsteki boşluğuna sürekle orda altta filmdeki dosyalar gözükür.
5- orda ses dosyasının başındaki tiki kaldır aac ac3 mp3 formatındadır.
6- yukardaki boşluğa Tr ses dosyasını getir.
7- çoklamayı başlat de ve bekle.
Çoklama sonucunda fimin uzantısı mkv olacaktır. Eğer mkv oynatmıyosa kullanacağınız yer Format Factory adlı programla istediğiniz video dosyasına dönüştürebilirsiniz.

Türkçe dublaj yazıyordu. namuslular kandırmış beni ..başlığa bakmadın mı genelde yazar TR-EN-Dual diye
filmin uzantısı neTürkçe dublaj yazıyordu. namuslular kandırmış beni ..![]()
İşte film bu dosyalarla indifilmin uzantısı ne
ARkadaşın dediği olmaz mı yani ? ben senin dediğin gibi yaptım türkçe alt yazı dosyasını indirdim ama yanlış çalışıyor bir türlü ayarlayamadım . konuşmalardan sonra alt yazı geliyorfilm avi uzantılı
hemen deniyorumeyvAllah kardeşim tamamdır bu oldugaliba sadece mkvlere ses dosyası atılıyor.her altyazı uyumlu olmuyor malesef başka altyazı dene bunu dene tam uyması lazım divxplanet.com/sub/s/297781/Despicable-Me-2.html

Neden oldu açıklayayım istersen ; Şimdi sesin indirdiğin filmin çıkışı "incivible" altyazı dosyasıda "incivible" çıkışlıhemen deniyorumeyvAllah kardeşim tamamdır bu oldu![]()
yazım hatası yapmışım "ivincible"Bende diyordum o yazı neyin nesi diyeNeden oldu açıklayayım istersen ; Şimdi sesin indirdiğin filmin çıkışı "incivible" altyazı dosyasıda "incivible" çıkışlıyazım hatası yapmışım "ivincible"

mb ta yazık olmadıBende diyordum o yazı neyin nesi diye![]()

sayendemb ta yazık olmadı![]()