ilk defa torrent ile film indirdim

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa torrent ile film indirdim
Ama film ingilizce çıktı :) O kadar mb gitti. Filmin adı çılgın hırsızlar 2, bu filmi olduğu gibi türkçeye çevirme imkanımız var mı veya ne bileyim türkçe alt yazı vs ekleyebilir miyiz ?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
türkçe altyazı ekleyebilirsin divxplanet sitesine gir altyazılara gir filmi bul altyazıyiyi indir genelde .srt uzantılı olur sonra filmi aç altyazı dosyasinida filmin üstüne sürükle tamamdır :)

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice. ve mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
türkçe altyazı ekleyebilirsin divxplanet sitesine gir altyazılara gir filmi bul altyazıyiyi indir genelde .srt uzantılı olur sonra filmi aç altyazı dosyasinida filmin üstüne sürükle tamamdır :)
Bu kadar basit mi yav :) deniyorum hemen. teşekkürler

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye

bunu öğrendiğim iyi oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
ismail

ismail

Üye
fimin uzantısına göre filmin sesinide Türkçe yapabilirsin :) ben genelde animasyonları Tr dil izleme taraftarıyım :) neyse anlatayım :D

1- Mkv toolnix programını indir-kur
2- Fimin sesi kaçıncı saniyede başlıyo dikkat et.
3- Özelden atacağım yerde o filmin tr ses dosyası varsa indir.
4- filmi mkvtoolnix programının üsteki boşluğuna sürekle orda altta filmdeki dosyalar gözükür.
5- orda ses dosyasının başındaki tiki kaldır aac ac3 mp3 formatındadır.
6- yukardaki boşluğa Tr ses dosyasını getir.
7- çoklamayı başlat de ve bekle.

Çoklama sonucunda fimin uzantısı mkv olacaktır. Eğer mkv oynatmıyosa kullanacağınız yer Format Factory adlı programla istediğiniz video dosyasına dönüştürebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: .caner., TurboCall, r6565 ve 4 diğerleri
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
fimin uzantısına göre filmin sesinide Türkçe yapabilirsin :) ben genelde animasyonları Tr dil izleme taraftarıyım :) neyse anlatayım :D

1- Mkv toolnix programını indir-kur
2- Fimin sesi kaçıncı saniyede başlıyo dikkat et.
3- Özelden atacağım yerde o filmin tr ses dosyası varsa indir.
4- filmi mkvtoolnix programının üsteki boşluğuna sürekle orda altta filmdeki dosyalar gözükür.
5- orda ses dosyasının başındaki tiki kaldır aac ac3 mp3 formatındadır.
6- yukardaki boşluğa Tr ses dosyasını getir.
7- çoklamayı başlat de ve bekle.

Çoklama sonucunda fimin uzantısı mkv olacaktır. Eğer mkv oynatmıyosa kullanacağınız yer Format Factory adlı programla istediğiniz video dosyasına dönüştürebilirsiniz.
3, bölüm. özelden dosya atmadın bana ? :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
:D başlığa bakmadın mı genelde yazar TR-EN-Dual diye

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
.mkv ise ses dosyası atmak kolay

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve -Börteçine-
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
film avi uzantılı

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
A
film avi uzantılı
ARkadaşın dediği olmaz mı yani ? ben senin dediğin gibi yaptım türkçe alt yazı dosyasını indirdim ama yanlış çalışıyor bir türlü ayarlayamadım . konuşmalardan sonra alt yazı geliyor

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
galiba sadece mkvlere ses dosyası atılıyor.her altyazı uyumlu olmuyor malesef başka altyazı dene bunu dene tam uyması lazım divxplanet.com/sub/s/297781/Despicable-Me-2.html

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
galiba sadece mkvlere ses dosyası atılıyor.her altyazı uyumlu olmuyor malesef başka altyazı dene bunu dene tam uyması lazım divxplanet.com/sub/s/297781/Despicable-Me-2.html
hemen deniyorumeyvAllah kardeşim tamamdır bu oldu :)

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
hemen deniyorumeyvAllah kardeşim tamamdır bu oldu :)
Neden oldu açıklayayım istersen ; Şimdi sesin indirdiğin filmin çıkışı "incivible" altyazı dosyasıda "incivible" çıkışlı :)yazım hatası yapmışım "ivincible"

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Neden oldu açıklayayım istersen ; Şimdi sesin indirdiğin filmin çıkışı "incivible" altyazı dosyasıda "incivible" çıkışlı :)yazım hatası yapmışım "ivincible"
Bende diyordum o yazı neyin nesi diye :)

• Beğen
r6565

r6565

Üye
ben sürekli yabancı indirip malum sitelerden türkçe ses dosyası veya altyazı indiriyorum

Üst Alt