xrasimxx
Üye
-
Konu Sahibi
-
iyi seçim alabilirsiniz.
o fiyata en iyi.
birde lenovo nun vardı GT650M li modeli ancak bulamadım stoklarda tükenmiş sanırım.
siteyi daha önce duymadım sikayetvar sitesinden bir araştır.
sormaya gerek bile yok.1 HAFTA İÇİNCE LAPTOP ALCAM ARKADAŞLAR, SİZCE HANGİ ÜRÜNÜ TERCİH EDEYİM HANGİSİ DAHA SAĞLAM , DAHA KULLANISLI , DAHA PERFORMANSLI, DAHA UZUN ÖMÜRLÜ, HDD SORUNU OLMYAN, BATARYASI DAHA ÇOK DAYANAN,ISINMA SORUNU OLMAYAN,OYUNLLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızDAHA İYİ PERFORMANSI OYNAYABİLİCEĞİM, HANGİSİNİ ALAYIM ..
İLKTELinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızNU ALMAK İSTİYORDUM http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE60-213XTR-i5-3210-25Ghz-8GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu209951.html AMA SONRADAN BU ÜRÜN STOKLARA GİRİNCE KAFAM KARIŞTI .. http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-349164-y580-core-i7-3630qm-8gb-32gb-ssd+1tb-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızd-2gb-gtx660m-156-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=62815
sormaya gerek bile yok.
para yeterse tartışmasız lenovo Y580
Leptop alacağınız zaman bütçenizi ve ne için alacağınızı netleştirmeniz lazım ki hem bütçeye uygun hem de sizi tatmin edecek konfigrasyonlara sahip leptoplara bakabilesiniz.
tavsiyen için sağol kardes ama lenovo y580 ve linkini verdğim msı laptop arasında kaldımLaptop kullanıcısı Olarak ve hiç bir ürünü araştırmadan almadığım gibi sizede yorum yazma gereği duydum
ilk olarak kesinlikle önerebileceğim modeller arasında DELL markasıdır yaklaşık 1 yıldır kullanmama rağmen gerçekten maşallahı war diyebilirim, 2.ci önerebileceğim markada ASUS dur..
DELL de kesinlikle pişman olmazsınız.
sormaya gerek bile yok.
para yeterse tartışmasız lenovo Y580
hayırlı olsun
aynı pcyi kullananlara sorsan cok daha ıyı olur1- simdi bu freedos olLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızk gelecek direk olarak win7 64bit dvd sini takarak format mı atacam, yoksa bazı ayarlar falan yapmam gerekecekmi biostan?
2- laptopun kutusunda driverler cdleri falanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızacak mı ?
3- bazı arkadaşlar webcam driverinin olmadığını söyledi, onu nerden bulabilirim.
4- batarya kalibrasyon,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızen yapılması mı gerekiyor win7 yi kurar kurmaz, ve nasıl yapcam programı falan nereden bulabilirim ..
5- bana bu laptopla ilgili tavsiyelerin neler, daha sağlıklı kullanmakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, performans için vs .
6- sizce bu laptopu alarak iyi mi ettim, çok araştırdım ama karar verdim, inşallah hayırlısı olur benim için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?