İlk Defa Flash Atıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
İlk Defa Flash Atıyorum.
Beyler şimdi size birkaç sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum

1.Navifirm ve Phoenix bunların ikisi arasında ne fark var yani birini indirmesek ne olur?
2.C6-01 İçin hangi Cfw'yi önerirsiniz?Benim telefona yapmayacağım,Pederin Teli Gönüllü Kobay olarak kullanacağım o yüzden :D
3.Verdiğiniz cfw'yi indirdikten sonra nereye atıp ne yapmalıyım?

Sağolun şimdiden.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben birinci soruna cevap vereyim,navi dosyaları indirmek için kullanılır,phoenix ise o dosyalarla cihaza flash atmak için kullanılır.
Bu konuyu bir oku istersen

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710

hakan_710

Üye
o telefon ilk seferinde kesin elinde patlayacak sakin paniğe kapılma. Sonra salihk adlı arkadaşın konusu vardı mobilden link atamıyorum şuan. Ona bak güzel anlatım yapmış ayrıca yazdıklarına bakılırsa bayağı acemisin :) navifirm den yazılım için gerekli dosyaları indirip (windows daki setup gibi düşün) phoenix le atacaksın. ii araştır sonra başla benden sana tavsiye

• Beğen
Tepkiler: salihk
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
o telefon ilk seferinde kesin elinde patlayacak sakin paniğe kapılma. Sonra salihk adlı arkadaşın konusu vardı mobilden link atamıyorum şuan. Ona bak güzel anlatım yapmış ayrıca yazdıklarına bakılırsa bayağı acemisin :) navifirm den yazılım için gerekli dosyaları indirip (windows daki setup gibi düşün) phoenix le atacaksın. ii araştır sonra başla benden sana tavsiye
Zaten ilk dedimya :D Hep nokia suite kullandım.Aman patlamasın pederle papaz olmayalım sonra salihk'nın konusu elimde şuan zaten,1 Şubatta atacağım :D Peki salihk'nın konusundaki 25.007,bunu yükleyince hackli'mi oluyor otomatikman yoksa orjinalmi?

hakan_710

hakan_710

Üye
dosyaları navifirm den indirirsen ayrıyeten hack yapman gerek. Fakat herhangi bir cfw yükleyeceksen (forumda vardı bikaç tane) yazılım dosyalarını indirdiğin konudaki açıklamaları oku cfw yi yapan kişiye göre hackli ya da hacksiz olabiliyor.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
dosyaları navifirm den indirirsen ayrıyeten hack yapman gerek. Fakat herhangi bir cfw yükleyeceksen (forumda vardı bikaç tane) yazılım dosyalarını indirdiğin konudaki açıklamaları oku cfw yi yapan kişiye göre hackli ya da hacksiz olabiliyor.
Navifirm orjinal o zaman.Direk indirip anlatılanları yaparsam sorun olmaz sanırım :D

hakan_710

hakan_710

Üye
evet olmaz zaten nokia suite ile navifirm aynı server dan indiriyo dosyaları. Yazılım attıktan sonra hack yapmak istersen yaparsın.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Hack yapmayayım garanti dışı kalıyor.Sırf Ovi Mağaza yüklenemiyor hatası yüzünden yapacağım bu flash işini.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa flash atıcaksan c6.01 için daha detaylı bir konu açmıştım flashlamak için. oradaki Resimdeki işlemleri sıra ile yaparsan sorunsuz sekilde Flast atmış olucaksın telefonuna phoenix ve navfirm linkleride Konuda mevcut navfırm de nasıl kullanılır resimli anlatımıda mevcut
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...cilmama-gibi-sorunlar-icin-buraya-582808.html
Onu deyeceğim zaten sağolasın,güzel anlatmışsın cidden sorun olmaz sanırım.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yanlız Flash atmadan Telefonun sarjı en az 2 veya 3 diş olmalı buna dikkat et

hakan_710

hakan_710

Üye
Hack yapmayayım garanti dışı kalıyor.Sırf Ovi Mağaza yüklenemiyor hatası yüzünden yapacağım bu flash işini.

servise gidip hack yaptım demediğin sürece garanti dışı kalmaz. servise verirken hard format atarsan hack te gitmiş olur :)

salihk

salihk

Emekli Yönetici
flashllama işlemi bittikten sonra Telefonu hatsız modda kamera acıp secenekler / ayarlar / konum bilgilerini kaydet./ hayır şeklinde olmalı kamerayı her actıgında Konturun TL gitmesin.

• Beğen
Tepkiler: SSnıper
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
servise gidip hack yaptım demediğin sürece garanti dışı kalmaz. servise verirken hard format atarsan hack te gitmiş olur :)

Ben yinede işi riske etmeyeyim :D

salihk' Alıntı:
flashllama işlemi bittikten sonra Telefonu hatsız modda kamera acıp secenekler / ayarlar / konum bilgilerini kaydet./ hayır şeklinde olmalı kamerayı her actıgında Konturun TL gitmesin.
Sağolasın valla.Çok yardımcı oldun,batarya olmadan yapmam zaten.

hakan_710

hakan_710

Üye
biz hackledik servise bile gönderdik o şekilde bişiy olmadı ama tercih senin tabi :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
salihk

salihk

Emekli Yönetici
rica ederim :)

salihk

salihk

Emekli Yönetici
evet :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt