ilk defa Android telefon alıcam 900tl.ye kadar görüşleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crowley26

crowley26

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa Android telefon alıcam 900tl.ye kadar görüşleriniz?
Nokia e63 kullanmaktayım ve artık dokunmatik telefon ve androide geçme vaktim geldiğini düşünüyorum.
900tl.ye kadar limitim var. ihtiyaçlarımı önceliklerine göre sıralamak gerekirse gps yani navigasyon > Müzik & kamera > oyun
Yeni çıkan telefonlar arasında gözüme çarpan model HTC One V bunu almayı düşünüyorum.
Bu telefon hakkındaki görüşleriniz nelerdir yada başka bir telefon tavsiye edermisiniz?

klongs

klongs

Üye
senin dediklerine uygun

Astrosman

Astrosman

Üye
Mümkün

femtv

Üye
bence birazdaha bekle git sensation al

KayraBey

KayraBey

Üye
iyi seçim.

avcitalip

avcitalip

Üye
bende 900 tl ye kadar düşünüyordum ama 900 tl verdikten sonra biraz daha beklerim gs3 çıkınca fiyatlar ineceği için gs2 alabilirim diye düşündüm bence sende böyle düşün:oke:

femtv

Üye
bende 900 tl ye kadar düşünüyordum ama 900 tl verdikten sonra biraz daha beklerim gs3 çıkınca fiyatlar ineceği için gs2 alabilirim diye düşündüm bence sende böyle düşün:oke:

adam haklı beyler

musadedebas

musadedebas

Üye
alacaksan SAMSUNG GALAXY W al ..
Media Markt ta 719 TL

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

SII o kadar düşmez

crowley26

crowley26

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 8 aydır bekliyorum telefonların ucuzlamasını ama artık dayanamıyorum ya :)

Türe

Türe

Üye
İkinci el galaxy s2 alabilirsin

furkey

Üye
htc one v nin müzik kalitesi beats audio dan dolayı çok güzeldir. Eğer gps i de sensation gibi ise çok mükemmel bir gps i de vardır. Gönül rahatlığıyla alabilrsin yani.

crowley26

crowley26

Üye
    Konu Sahibi
htc one v nin müzik kalitesi beats audio dan dolayı çok güzeldir. Eğer gps i de sensation gibi ise çok mükemmel bir gps i de vardır. Gönül rahatlığıyla alabilrsin yani.

Beats audio yu Hp bilgisayarımda oldugu için oradan biliyorum gerçektende mükemmel bir ses kalitesi var. Aslında bu telefonun beni cezbeden yönlerinden bir tanesi diyebilirim. Gps konusundada dahili bir yazılımı var mı yoksa bazı programlar root fln istiyormuş o şekilde mi yüklediniz sensation'a.

2. el düşünmüyorum benden önce kullanmış kişinin nasıl kullandıgını bilemiyceğim için içime sinmiyor ama tşkrler :)

Arkadaşlar siteye yeni üye oldugum için verdiğim cevaplar kontrol edilmeden yayınlanmıyor aslında sürekli sayfayı takip ediyorum ama bu sebepden dolayı cevaplarda gecikme oluyor herkese cevap veremiyorum kusura bakmayın.

remosel

Üye
alacaksan SAMSUNG GALAXY W al ..
Media Markt ta 719 TL
Ben aldım ve bence bu fiyata bu performans süper !!! Hem Galaxy S gibi büyük değil.Cebe rahat sığıyor.Özellikler neredeyse aynı.Tek farkı bence AMOLED ekranın olmamas.Ama ona rağmen ekran çok net .Tavsiye ederim kardeş.Ne gerek var o kadar para vermeyi...

enes-1907

enes-1907

Üye
şu anda xperia neo media markette 989 lira 8 mp kamera sölediğin htc den artıları var ekran led sony bravia engine teknolojili ekran fiyatta 89 lira fazla var diyorsan neo v var neodan tek farkı kamera 5 mp onun fiyatıda 750 tl civarı

ulaş213

ulaş213

Üye
illa sıfır almana gerek yok : )) 250 lira daha ekliyebilirsen sahibinden.com a gir 2. el htc one x pasaport kayıtlı olanları var 1150 lira kadar iniyor al 1 tane one v den daha iyi ve alabileceğin en ucuz ama şuanki en yüksek teknolojiye sahip telefonu almış olursun.Dikkat et bak 1150 liraya alabileceğin demiyorum en yüksek teknolojiye sahip olan bir telefon. :oke:

crowley26

crowley26

Üye
    Konu Sahibi
yeni üye oldugum için msjlarım direk olarak yayınlanmıyor. 2. el düşünmüyorum içime sinmiyor açıkcası. Haziranın ilk haftası sanırım bu modeli alacağım ama hala androide ilk defa geçeceğim için içimde şüpheler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt