Muhammet DEDE
Üye
-
Konu Sahibi
-
İlk nasıl başlatırsan öyle gider kardeş onun için iyi bir izlenim vermeye bak uzun cümleler yerine kendinle ilgili kısa ve öz cümleler kur. Hemen özelini aktarma zamana bırak. Çok aşırı önemsiyormuşsun izlenimi verme dünyadaki tek kızın o tek erkeğin de sen olmadığını anlasın. Çiçeğe gerek yok diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi düşüncem çok lüks nezih mekandan ziyade birbirinizi duyabileceğiniz daha sakin göz önünde olmayan mekanları tercih et. Konuşurken gözlerine bak gözlerini kaçırma buluşmaya giderken doğal olmanda yarar var parfüm boca edip saçları dikip gitme bence çünkü ilk senin doğal halini görsün ki yarın bigün özel bir günde yaptığın hazırlıkların onu gözünde değeri olsunvs vs..
Abi ne yazmışsın be helal olsun
mesela sabah kahvaltı yapacagız ne tarz bıryere gotureyım yada oglen yemek yıyecegımız de ? Elını tutayımmı mesela ? Ne kadar samımı olayım yanı mesela normalde konusurken askım hayatım vb seylerı sıklıkla soylerız bunları yuzune karsı da soyleyeyım mı ? Fotograf cektırmek ıstıyorum mesela ılk gunden sakıncası olur mu ? Oturmak ıcın guzel bır kafe ye mı gotureyım yoksa acık alan bıryer dahamı ıyı olur ? Otobuste karsılıcam mesela ben bunu ne dıyeyım ne dıye karsılayayım. Yanı usenmeden bana o gunu en ıdeal gecırmemı saglayacak bılgılerı yazarmısınız o gun ne yapmalıyım yanı sabahtan aksama kadar kı olan surecte vakıt daralıyor bu cumartesıusenmeden anlatan olursa harbıden sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?