easybcd ile diğer girdiyi silip denesene bi?
mesela win 8 ile 10 gözüküyo. Ama sen 8 kurmadığın halde yani dosyaları yoksa girdiyi sil. Ama iki sistemde varsa easybcd yada bilgisayar özelliklerindeki boot ayarından süreyi 1 snyeye indirebilirsin.
mesela win 8 ile 10 gözüküyo. Ama sen 8 kurmadığın halde yani dosyaları yoksa girdiyi sil. Ama iki sistemde varsa easybcd yada bilgisayar özelliklerindeki boot ayarından süreyi 1 snyeye indirebilirsin.
İki tane işletim sistemi görüyor birisi windows technical preview diğeri windows rollback
Biraz Ugraştırdı ama Sıfır olarak kurdum Pek bir sıkıntı yok chrome stabil değil sadece
boşver izleme dandik olmuş "imkansız gerçek oldu. Hologramları dünyamız ile birleştirdiler" dedi bir kaç görüntü gösterdiler, videodan başka hiç bi halt yoktu yani kimin yaptığını bile açıklamadılar ya
microsoftun orjinal videosu daha güzel
İki tane işletim sistemi görüyor birisi windows technical preview diğeri windows rollback
Biraz Ugraştırdı ama Sıfır olarak kurdum Pek bir sıkıntı yok chrome stabil değil sadece
Sana dün bahsetmiştim değilmi mevcutun üstüne kurma diye de neyse biz çok yaşadık bu tecrübeleri umarım veri kaybın olmamıştır. Sistem adına ise oturması gereken yerler var tabiki teknik sürüm daha gelişecek.
Özellikleri ile gerçekten geç kalınmış olsa da şansı çok Windows'un