İlişkilerde Satış Pozisyonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Evet , ben de bunu savunuyorum.Sadece neden böyle dediklerine yorum yaptım.Ayrıca Murat abi , akıl yaşta değil baştadır.:hih:
Abicim sen kafani boyle seylerle yorma diye dedim :ehe ayrica tuba ablan iyi bilir bu isleri :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda ayni seyi savunuyoruz neden beni karsiniza aldiniz ki boyle :D

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

jeosalih

jeosalih

Üye
Yer varmı girem konuya:) ya bence dürüst olup söylemeli insan kırılcaksa kırılsın karşısındaki kişi. lafı dolandırır da yok sorun sende değil bende yok öle böle derse nekadar ayrılmak istesede karşısındaki bunu kabullenemezki ayrılma süreci uzayacağından dolayısı ile acı çekme süresi de uzar. Açık bir dille ifade etmeli insa kıracak bir kere kırmalı günlerce haftalarca karşısındakini oyalayıp ihanet etmemeli.

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Hergun degil bir kere olmek istiyoruz hesabi :) fikirlerini begendim ama mobilim

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Yer varmı girem konuya:) ya bence dürüst olup söylemeli insan kırılcaksa kırılsın karşısındaki kişi. lafı dolandırır da yok sorun sende değil bende yok öle böle derse nekadar ayrılmak istesede karşısındaki bunu kabullenemezki ayrılma süreci uzayacağından dolayısı ile acı çekme süresi de uzar. Açık bir dille ifade etmeli insa kıracak bir kere kırmalı günlerce haftalarca karşısındakini oyalayıp ihanet etmemeli.
sürecn uzamasi bence degil olay en azndan karsndakini okadar basite alip sacma gerekceler uydurmazsn.denir ya hani delikanlilik diye bisey var.bayan icinde erkek icinde olay burda kivirmaya gerek yok zaten karsndaki gururlu birisi ise arkasina bile bakmaz

jeosalih

jeosalih

Üye
Gururlu ise bakmaz tabiki ama. Aniden söylemekte adamı çıldırtabilirde dimi ama. 3 şahıs arada yoksa direk söylemeli nelerini hangi yönlerini beğenmediğini neden ayrılmak istediğini. 3. şahıs varsa arada sorun zaten kendisindedir karşısındakinin değilki.

----------Eklendi @ 20:16:18 ---------- Yazıldı @ 20:13:38 ----------

Niye söylemekten utanırki insan yada neden karşısındakini kıracak düşüncesiyle karşısındaki kişinin sevmediği yanlarını söylemez. Kimse mükemmel değilki sende değilsin. ozaman karşısındaki kişi ile iletişim nekadar iyi ise bir ilişki okadar uzun sürer.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
is o noktaya geldkten sonra hani neyi uymuyo hangi yönü uymuyo zaten takmam dinlemem ben.banane ya.oraya gelmsse olay zaten bahane bahane:)

• Beğen
Tepkiler: greenmile
jeosalih

jeosalih

Üye
Bak bu yanlış bence iş o noktaya gelmişse yani çok seviyorsam eksilerini görmem zaten evlenince düzeltir kendini diye düşünüyor isen çook yanılırsın. Evlenmeden önce flört aşamasında kimse tam anlamıyla karşısındakine gerçek yüzünü göstermezki dimi ama. (Tartışma istiyordunuz hade alt yapıyı hazırlıyom:)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Bak bu yanlış bence iş o noktaya gelmişse yani çok seviyorsam eksilerini görmem zaten evlenince düzeltir kendini diye düşünüyor isen çook yanılırsın. Evlenmeden önce flört aşamasında kimse tam anlamıyla karşısındakine gerçek yüzünü göstermezki dimi ama. (Tartışma istiyordunuz hade alt yapıyı hazırlıyom:)

ben zaten dogru demedımkı arkama bıle bakmam dedım kendı kendıne konussun o acıklamasını dınlesın .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt