İlginç!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
İlginç!!!
Arkadaşlar biraz garip ama sizde de oluyor mu merak ettiğimden konuyu açtım... Usb kablom pc ye takılı duruyo hep... Az önce ayağıma değdi ucu ve elektrik kaçağı mı bilmem ama elektrik çarptı az bişey... Sonra elimi değdirdim elimle hiçbirşey hissetmedim sadece ince derinin olduğu yerde kaçak hissediliyor... Bir de şarjı bitmek üzereyken usb den şarj ederken arama oldu cevaplarken kulağıma ekrandan elektrik çarptı... Sizce normal mi ne yapmalıyım?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb yi değiş

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Arkaşım üzerinde elektirik yüklü.yarın sabah çık bir topraga bas.Arasıra olur böyle şeyler

anadolumm

Üye
bende daha önce nokia 6500 slide vardı. Telefon usb ile bilgisayara bağlıydı ve telefon elimdeydi. Diğer elimi kalorifere değdirince bana da elektrik çarptı :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan elektrik çarpmadı şimdi ama halen usb kablosunun ucundan derinin ince olduğu yerlere çarpıyo :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
12 woltluk bir elektrik akımı

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Sorun olur mu peki bu elektrik akımı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ilerde dert olur başına bence değıştir.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu mu ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
:D arkadaşınkini denedim onda da oluyor... Pc de değiştim yine sonuç aynı normal galiba akım olması....

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
topraklı prizmi kullanıyorsun?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Evet

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yumuşak doku'da sızı yapıyorsa normaldır.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
[ENGİN];5143261' Alıntı:
topraklı prizmi kullanıyorsun?

arkadaş halkı topraklama evde olmaya bilir. Ev de topraklama olup olmadığına bir bak.eğer kullandığın priz öylese prize 0 lama işlemini uygula

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
topraklı prizde 3 kablo bulunur faz nötr ve topraklama eğer iki kablo varsa nötr'den prizdeki topraklamaya ek yapmalısın.kendin bilmiyorsan yapma tehlikeli olabilir!.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
3 kablo var kardeşim... Topraklama var yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt