İlginç Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DRGN

DRGN

Üye
    Konu Sahibi
İlginç Sorun
1 gb micro sd hafıza kartım var. Bilgisayara taktığımda görüyor fakat kartın içine girdiğimde dosyalar gözükmüyor

Özellikler den baktığımda 270 mb dolu diyor ki bu doğru telefonda da aynısını diyor

not:hafıza kartında şifre yoktur

embulshow

embulshow

Üye
Virüsten dolayı dosyalar kaybolmuş olabilir herhangi bir antivirüsle tarat oda olmazsa kartı biçimlendir yeniden dosyalrı yükle

x1bc

x1bc

Üye
masa üstünde yada hafıza kartının içinde bir rar dosyası oluştur sonra o rar dosyasını aç yukarı tuşuna bas ve kartın içine gir bu arada antivirüs programın açık olsun.içine girince sana ordaki bütün dosyaları gösterecektir.bilmediğin nesneleri sil geridönüşüm kutusunu filan sil.

yusuf868

yusuf868

Üye
1 gb micro sd hafıza kartım var. Bilgisayara taktığımda görüyor fakat kartın içine girdiğimde dosyalar gözükmüyor

Özellikler den baktığımda 270 mb dolu diyor ki bu doğru telefonda da aynısını diyor

not:hafıza kartında şifre yoktur

hafıza kartı bozulmuşta olabilir..bende de aynı sorun vardı ve gittikçe ilerledi artık hafıza kartı kendi kendine telefonumdan dosya siliyordu gittim gösterdim bozuk dediler yeni bir tane aldım sorunum yok artık...:oke::oke::oke::oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Gizli dosyaları göster deyip tekrar bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt