ilginç kulaklık girişi soyulması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
ilginç kulaklık girişi soyulması
arkadaşlar bugün iphone 3gs nin kulaklık girişini temizlerken ağız kısmında iç tarafta bir miktar soyulma gördüm ilk önce pamuk yapışmış sandım ama soyulmuştu. Sizce bu ses sorununa neden oluyor mudur? kulaklığın birinden daha az ses gelmesi yada başka bir sorun bu soyulmadan dolayı oluyor diyebilir miyiz?

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir mesajıma cevap alamıyorum :)

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
????????????????

sublieutenant

sublieutenant

Üye
soyulma neden meydana gelir? %90 terden.. ter = nem dersek mümkündür..
sen kulaklığı metal tozu olan bir yere koyduysan bu terden daha tehlikelidir :ehe
başıma geldi hemde 2defa.. :oke:

• Beğen
Tepkiler: süper nova
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
soyulma neden meydana gelir? %90 terden.. ter = nem dersek mümkündür..
sen kulaklığı metal tozu olan bir yere koyduysan bu terden daha tehlikelidir :ehe
başıma geldi hemde 2defa.. :oke:

hmm anladım aslında nemli bir yere koymadım cihazı sadece bir iki kez kuvvetli bir şekilde üfledim kulaklık girişine ve de kulak çöpüyle sildim :) bunlar soyulmaya neden olabilir mi ki? Ayrıca 2 kez başıma geldi demişsiniz sizce müzik performansına etki ediyor mudur? zaten çok küçük 0.05 mm bile etmeyecek kadar bir soyulma :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
kulaklık dışının soyulması içini etkilemez, maksat içindeki diyafram ve bobin zarar görmesin..
örneğin; nem oksit yapar, ve bobinin mıknatıs içine rahat girip çıkmasını engeller.
demir tozu mıknatıs önündeki diyaframa baskı uygular ve sesi rahat yaymasını engeller..
jack oksitlenmesi olabilir, kabloda kırılma olabilir..
bunlar gibi nedenler seste etki yapar :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt