İlginç Gerçekler

one2one2

Üye
ultrayer soguk duş etkisi yarattın :d

ultrayer web tarayıcısını küçümsemeye çalıştığın,işlemci hızının 680 mhz olduğunu bildiğim(nokia bunu tasarruf amacıyla 770 mhz den dusurdugu halde), gpu nun kendi ram bellegine ve ram kontrolcusune sahip oldugunu bildigim,kamerasını bile dedigin telefonla karsilastirmayacagim N8 den atıyorum bu cevabı...

Vay be! N8 ile maxicep'e mesaj yazılabiliyor. Bak n8'den atıyormuş cevabı. Galaxy S 'den yazılamıyor ya (!) yaşasın n8!

Birde o küçümsemeye çalıştığım web tarayıcısın Fennec'ten, Dolphin'den, Skyfire 3'ten, hatta android'in kendi tarayıcısından üstün yanlarını göster bana.

Demek işlemci 770 mhz! Sonradan kısılmış! 770 desek bile arada daha 230mhz var n'oldu ona?

senin elindeki sistem 1 ghz e ihtiyac duyuyor benim oyle bir derdim yok 230 mhz in boslugunu hissettirmiyo.

sh0ck

Üye
senin elindeki sistem 1 ghz e ihtiyac duyuyor benim oyle bir derdim yok 230 mhz in boslugunu hissettirmiyo.

Kardeşim elindeki sistem 1 ghz'a ihtiyaç duymuyor ama, pratik olarak kullanabiliyormusun ki portre qwerty'siz ?.

Bu arada sanırsam opera browser ile giriyorsun. 3-4 Sekme aç bakalım. Hafıza dolu hatası alıyormusun ? Ben 10 sekme açtım beni HTC Desire HD'de (Opera ile) ?

Öyle mobil temalı sistelerde değildi. Bolca resim içeren, gittigidiyor.com, sahibinden.com, vs. vs. gibi yerlerdi.

Ha bu arada, Opera mobile kullandığını nerden anladığımı söyleyecek olursam; N8'in kendi web tarayıcısıyla maxicep.com forumuna cevap yazamıyordum, Artık vBulletinin kendi script kodlarındanmı.. Yoksa N8'in dangırıklığındanmı bilemiyorum.

Ha birde. İşlemci için bişey söylemiyorum sana; Sadece söyle, şuan N8'inde kaç mb boş ram var ?. Her iddiasına varım ki, %59'unu sistem kendi için kullanıyor. Ram limitlerini aşmassak %30'luk alan senin. Tepe tepe kullan.

Yapmayın arkadaşlr. Bende n8 kullandım. Hepinizden önce ön siparişle.

Yiğidi öldür hakkını yeme. Kamera konusunda üstüne yok.

Nokia'nın desteği ise sadece lafta . Adamlar photoshop yapmaktan başka bişey bilmiyor Nokia'dakiler. 7 Aydır hala bir güncellemeyi çıkaramadılar ve birsürü müşteri kaybettiler. Ve kaybetmeye devam edecekler..(Özellikle benide kaybettiler )

Uruloki

Üye
sh0ck pr 1.1 güncellemesini kullanmadın galiba sen onda yazı yazabiliyordun maxicepte ayrıca opera da bende 10 tane açyım öyle bol grafikli site ama ram konusuna gelince şunu soruyorum neden linuxda böyle sorun yok az ram çok güç garip değil mi ve ayrıca qwerty olayına bende kızgınım ayrıca daha birkaç ay önce bunları yazanlara sen cevap veriyordun bunların cevabını zaten biliyorsun

nokia n8 48 gb yazmışsında acaba 32 gb hafıza kartı kasma ağır çalıştırma yaratıyomu tabi hafızayı ne kadar doldurduğunda göz önünde bulundurarak

Uruloki

Üye
hafıza kartının sınıfına bağlı birşey yani gidip class 4 almak var birde class 8 var ona bağlı kasma durumu

telefonlada alakalı ama herşeyi hafıza kartına bağlamamak lazım

Uruloki

Üye
hayır senin sorun 32 gb kasma oluyormu sorusu değil miydi? O hafıza kartına bağlı birşey işte dolulukla alakası yok kendi hafızası bayağı dolu benimkinin ama sorun yapmıyor

sh0ck

Üye

birkac ay once guncellemenin eksiklerin
kapaticagindan umutluydum. . ama sagolsun, nokia oyalamaktan baska bisey yapmadi.

ayrica actigim konulara ve mesajlara bakarsan pr 1.1i siz daha kullanmazken, daha yayinlanmadan 1 ay once telefonuma flash attigimdan bahseden konuyu gorursun. .

güzel yazı..... çok bilgilendirici... sağol

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.

Samsung sana sempatizanlığını yapmaları için para falan mı ödüyor?Tamam tarayıcıda haklı olabilirsin ama herkesin dediği gibi ben bugüne kadar takılma sorunu falan yaşamadım.anna da bunu gidereceklerini söylediler.bizde zaten dört gözle bekliyoruz.

zulall

Üye
yahu suralara linkleri koysanız ölecekmisinizzz