eyvah eyvah....
elmyra Üye dreamgirls' Alıntı: pek bi memnunsun sanırım tatlım... dikkat et... demedi deme... Genişletmek için tıkla ... dreamgirls sen bitanesin bakma sen uğura gaza geldii
dreamgirls' Alıntı: pek bi memnunsun sanırım tatlım... dikkat et... demedi deme... Genişletmek için tıkla ... dreamgirls sen bitanesin bakma sen uğura gaza geldii
dreamgirls Üye dreamboys69' Alıntı: evet ya benim ne işim olur hayranla Genişletmek için tıkla ... aferin, uslu ol bakalım... yaramaz seniiiiii... --------------- Ekleme --------------- @rzu' Alıntı: dreamgirls sen bitanesin bakma sen uğura gaza geldii Genişletmek için tıkla ... ama o gaz da bi tutuşursaaa, yanmaya başlarsaaaa... nese, ateşle şaka olmaz...
dreamboys69' Alıntı: evet ya benim ne işim olur hayranla Genişletmek için tıkla ... aferin, uslu ol bakalım... yaramaz seniiiiii... --------------- Ekleme --------------- @rzu' Alıntı: dreamgirls sen bitanesin bakma sen uğura gaza geldii Genişletmek için tıkla ... ama o gaz da bi tutuşursaaa, yanmaya başlarsaaaa... nese, ateşle şaka olmaz...
FirstClasss Üye dreamboys69' Alıntı: bunu görünce çok şaşırdım.bir insan şehir olarak çok değişik şeyler yazabilirdi ama bu nedir?hayranlarım var sanırım Genişletmek için tıkla ... yoksa başka bişeymi anlatmak istiyor
dreamboys69' Alıntı: bunu görünce çok şaşırdım.bir insan şehir olarak çok değişik şeyler yazabilirdi ama bu nedir?hayranlarım var sanırım Genişletmek için tıkla ... yoksa başka bişeymi anlatmak istiyor
dreamgirls Üye FirstClasss' Alıntı: yoksa başka bişeymi anlatmak istiyor Genişletmek için tıkla ... ne gibi...??